Άρης Καλαμώνα – Α.Ε. Κ. Βρύση 3-0 : Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Καλαμώνα

Την νίκη με 3-0 πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα ο Καλαμώνα απέναντι στην Α.Ε.  Κ. Βρύσης, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Ο Καλαμώνας ήταν καλύτερος από την αρχή της αναμέτρησης και απείλησε με Αλμανίδη Βέϊ και Καγιάογλου. Στο 9’ σουτ του Βέϊ ο Τσακίρης θα αποκρούσει, στο 18’ σουτ του Αλμανίδη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο και στο 25’ ο Καλαμώνας θα ανοίξει το σκορ με τον Αλμανίδη όταν θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα σκοράρει για το 1-0.

Στο 32’ τετ α τετ του Καγιάογλου που θα περάσει όποιος βρει μπροστά του για να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 43’ ο Αλμανίδης ο Θόδωρος θα ολοκληρώσει το ρεσιτάλ του Καλαμώνα όταν θα κάνει το 3-0 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με την Κ. Βρύση να προσπαθεί να κάνει διαχείριση του σκορ με τον Καλαμώνα να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες με Ιωννίδη Μπαϊρακτάρη Καγιάογλου, ενώ του ακυρώθηκα και ένα γκολ με τον Ιωαννίδη ως οφ σαιντ με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Αλμανίδης Θ,μ Καγιάογλου και Βέις, ενώ για την Κ. Βρύση ο Αβράμης και ο Δάφτσιος.

Άρης Καλαμώνα (Σαρακασίδης): Τάσιου, Χατζημπουργάνης, Φλέγγας, Κοπαράνης, Νικολαϊδης, Δεληκωστίδης , Αλμανίδης Θ, Αλμανίδης Στ., Βέϊς, Περπερίδης, Καγιάογλου.

Στο β’ μέρος αγωνήστηκαν οι: Μπαϊρακτάρι, Ιωννίδης, Σαββίδης, Πατσούκης.

Κ. Βρύσης: Τσακίρης, Κόττας, Δάφτσιος, Βουγόγιας, Δάφτσις Χ., Αβράμης, Καραγιαννίδης, Βουγιουκλης, Σκριτζόβαλής, Καρασαββίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *