Προσοτσάνη Γ.Σ. – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-2: Στην κορυφή ο Μέγας με σπουδαίο διπλό σε δύσκολη έδρα

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας με σκορ 2-1 στην Προσοτσάνη.

Μπορεί να δέχθηκαν το πρώτο τους γκολ μετά από 4 αγώνες στο πρωτάθλημα, μετράει όμως το τρίποντο της νίκης σε δύσκολη έδρα απέναντι σε μια έμπειρη και ικανή ομάδα.

Ο Μέγας ήταν κυρίαρχος στο ματς στο πρώτο μέρος, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες που σταμάτησαν στον εξαιρετικό  Γιάννη Αβραάμ και δίκαια προηγήθηκε με 0-2 με τα γκολ του Πτηνόπουλου στο 13’ που πρόλαβε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε και τον Μουδούρογλου με σουτ μέσα στην περιοχή που κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία.

Στο β’ μέρος η Προσοτσάνη μπήκε ξανά στο ματς με εύστοχο εκτελεσμένο πέναλτι του Καλαϊτζή και το ματς έγινε και πάλι αγχωτικό για τους φιλοξενούμενους που είχαν δύο καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ και κράτησαν το υπερ τους 1-2 χωρίς να δεχθούν την μεγάλη φάση από τους γηπεδούχους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καλοσίδης Άνθιμος με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Μπόιτσιο Παύλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Καλαϊτζίδης(46’ Γιάντζιος Γιώργος), Ντόβας, Παπαμιχαήλ, Αστερίου(76’ Αβράμης), Παναγιωτίδης, Αφεντουλίδης(76’ Γιάντζιος Πασχάλης), Γεωργιάδης Κώστας, Λάμπρου, Τσακμακίδης Κώστας(46’ Καλαϊτζής), Γουνατίδης(72’ Παναγιώτου Χρήστος).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης): Λαζόγλου, Τσαγκαλίδης, Γκαμότσος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Καραγιαννίδης Δήμος, Τουμαντζίδης Δημήτρης(57’ Μπαμπασαλί), Αμαραντίδης, Ουζούνογλου, Μουδούρογλου(88’ Μανωλεσάκης), Παπαζώτος, Πτηνόπουλος(80’ Κοντρόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *