Καλύτερη 11αδα της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

Όπως κάθε Σάββατο τέτοια ώρα πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της 10ης αγωνιστικής σύμφωνα με την γνώμη των συνεργατών της dramasport που ήταν στα γήπεδα σήμερα.

1: Καραγιαννίδης Κώστας(Φίλιπποι Δοξάτου):

Για ένα ακόμη ματς ο τερματοφύλακας του Δοξάτου φύλακας άγγελος της εστίας του όποτε χρειάστηκε στις καλές στιγμές του Καλαμώνα, βοήθησε τα μέγιστα η ομάδα του να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό.

2: Τουμαντζίδης Δημήτρης(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Παίζει σε όλες θέσεις και συμφέρει. Αυτή την φορά όπως και στο Νευροκόπι ο Μπάμπης Ζεκερίδης τον χρησιμοποίησε στο δεξιό άκρο της άμυνας και είχε εξαιρετική απόδοση στο νικηφόρο 3-0 της ομάδας του με τους Αμπελόκηπους.

3: Καλαϊτζίδης(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Πολύ καλό ματς από τον αριστερό μπακ των φιλοξενούμενων με δύο ασίστ στον Προκοπίου και πολύ καλό παιχνίδι σε όλη την πλευρά για την ομάδα του.

4: Βραμέντζαλης(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ογκόλιθος για ένα ακόμη παιχνίδι στο κέντρο της άμυνας και φυσικά καθοριστικός και επιθετικά δίνοντας με κεφαλιά το χρυσό γκολ της ομάδας του στο ματς με αντίπαλο το Νευροκόπι.

5: Μποσκοψίου Πέτρος(Δόξα Βώλακα):

 Μπορεί να παίξει παντού, στο σημερινό παιχνίδι στα στόπερ έκανε πολύ καλό ματς και έχοντας πολύ καλή απόδοση βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο 3-0 της ομάδας του με αντίπαλο την Πετρούσα.

6: Ρούσσος(Γ.Σ. Προσοτσάνης):

Μακράν ο κορυφαίος σε απόδοση για την ομάδα του. Καταπληκτική εκτέλεση πέναλτι απέναντι σε πολύ καλό τερματοφύλακα και από εκεί και πέρα αμέτρητα χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου, κερδισμένα φάουλ και πολλές βοήθειες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

7: Αλμανίδης Θόδωρος(Άρης Καλαμώνα):

Ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από τον δαιμόνιο ακραίο του Καλαμώνα που βοήθησε πολύ την ομάδα του κυρίως επιθετικά στο τελικό 1-1 με το Δοξάτο.

8: Βουτσινάς(Ορφέας Χωριστής):

Αμέτρητα χιλιόμετρα, πολλά κερδισμένα φάουλ, ήταν παντού και τα έδωσε όλα αποδεικνύοντας ότι μαζί με τον Αραμπατζή συνεργάζονται με κλειστά μάτια και έχουν μεγάλη συμβολή στην φετινή εξαιρετική πορεία του Ορφέα.

9: Φουρουντζής(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. «Ντύθηκε» στο ματς Παρουτσής, σκόραρε τρεις φορές και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στο τελικό 5-0 απέναντι στην Καλή Βρύση σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του.

10: Προκοπίου(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας, σκόραρε και πάλι και δύο φορές μάλιστα και γενικά η απόδοση του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

11: Παπαδόπουλος Νίκος(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Επανήλθε δριμύτερος από τον τραυματισμό του και δίνει πολλές λύσεις επιθετικά στην ομάδα του.

Σκόραρε, μοίρασε και γενικά ήταν παντού βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *