Πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Α’ κατηγορία: Χωριστή – Καλαμπάκι, Καλλίφυτος – Βώλακας και Καλαμώνας – Πετρούσα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα

Πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας.

Κορυφώνεται πλέον η μάχη σε κορυφή και ουρά πλησιάζοντας στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Πάμε όπως κάθε εβδομάδα να δούμε τα 7 παιχνίδια της αγωνιστικής, ενώ να σημειώσουμε ότι το ρεπό του κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου.

Γ.Σ. Προσοτσάνης – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου

Δεν πέρασε πολύ καιρός που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε παιχνίδι κυπέλλου όμως και όχι πρωταθλήματος.

Οι πρωτοπόροι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Λευτέρη Περσιανλή και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να του την αφιερώσουν.

Από την άλλη μεριά ο Ακρίτας, χωρίς άγχος και με ανεβασμένη ψυχολογία με την ίδια τακτική που πήρε ισοπαλία στη Χωριστή και έχασε οριακά από τη Νέα Αμισο θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Δόξα Βώλακα

Πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Καλλίφυτος εξαιρετική φέτος μαζεύει παντού βαθμούς, από την άλλη μεριά σε πολύ καλό φεγγάρι ο Βώλακας με συνεχόμενες νίκες έχει βρεθεί μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ορφέας Χωριστής – Α.Ε. Καλαμπακίου

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Σπουδαίο ματς με τις δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν φέτος και τον Ορφέα να είναι μαζί με την Προσοτσάνη οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Ματς που κρίνει πολλά και σίγουρα δίνει και ψυχολογία σε αυτόν που θα καταφέρει να το κερδίσει.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Α.Ε. Καλή Βρύσης

Ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι οι γηπεδούχοι που βρίσκονται μια ανάσα από την κορυφή, απέναντι στη Καλή Βρύση που έβγαλε ψυχή στο ματς με την Χωριστή και παλεύει πλέον σε όλα τα παιχνίδια και όπου μπορεί να βρει βαθμούς.

Α.Ε. Αμπελοκήπων – Φίλιπποι Δοξάτου

Μεγάλο ματς και εδώ. Οι γηπεδούχοι στους 11 βαθμούς θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, το Δοξάτο λαβωμένο από την ήττα στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άγιο Αθανάσιο έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζωνη. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Μακεδονικός Αλιστράτης

Δύο ομάδες που έπαιξαν μεσοβδόμαδα και ηττήθηκαν με μεγάλο σκορ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως το θέλουν πολύ και οι δύο. Οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από τους 16 βαθμούς και να ανέβουν βαθμολογικά και ο Μακεδονικός ενισχυμένος μεταγραφικά τον Γενάρη ψάχνει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα αλλάξει την ψυχολογία του και θα τον βάλει σε τροχιά παραμονής.

Άρης Καλαμώνα – Δόξα Πετρούσας

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ο Καλαμώνας προερχόμενος από το ρεπό του βρέθηκε με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα κάτω από την διαχωριστική ζώνη και από την άλλη η Δόξα Πετρούσας πήρε την Τετάρτη βαθμολογική ανάσα με τη νίκη απέναντι στον Ξηροπόταμο που την ανέβασε στους 16 βαθμούς.

Δ. Αδ.

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *