ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Μπαράζ ανανεώσεων με Πούλα, Γρηογριάδη Μιχαηλίδη, Φερσιζίδη, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδη, Αμανατίδη και Βραμέντζαλη

Με τα χρώματα του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι: Πούλας, Γρηογριάδης Μιχαηλίδης, Φερσιζίδης, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης, Αμανατίδης και Βραμέντζαλης όπως ανακοίνωσε τις τελευταίες μέρες οι πρωταθλητές.

Ανακοίνωση για Ζαγιάκου:

Ο Παναγιώτης Ζαγιακου έκλεισε 10 χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΠ,ο αρχηγός του ΠΑΟΠ θα είναι εδώ και την νέα περίοδο με στόχο να κατακτήσουμε τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε.

Ανακοίνωση για Αμανατίδη

Ο Γιάννης Αμανατιδης στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΠ στέφθηκε πρωταθλητής Δράμας, φέτος από κοινού με τους συμπαίκτες του θα διεκδικήσει το Back to Back

Ανακοίνωση για Βραμεντσαλη

Ο Άγγελος Βραμεντσαλης κομμάτι πλέον της οικογένειας του ΠΑΟΠ θα είναι τη νέα σεζόν μαζί μας στην διεκδικήση των στόχων μας.

Ανακοίνωση για Τσιμισκιδη

Ο Παύλος Τσιμισκιδης, πρώτος σκόρερ των Πρωταθλητών Δράμας θα συνεχίσει να σκοράρει για λογαριασμό του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ανακοίνωση για

Ανακοίνωση για Φερσιζίδη

Ο Περικλής Φερσιζίδης ανανεώνει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού. Ο ταλαντουχος κεντρικός αμυντικός θα διεκδικήσει μαζί μας τα 3 τρόπαια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανακοίνωση για Μιχαηλίδη
Ο Παύλος Μιχαηλίδης θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τερματοφυλακα που εμπιστεύεται ο Γιώργος Πολυχρονιδης για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Ανακοίνωση για Πούλα

Ο Πρωταθλητής Δράμας δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο της ανόδου πράξη.
Ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιώργο Πολυχρονιδη.
Η στελέχωση του ροστερ της ομάδας μας ξεκινά από το Μιχάλη Πούλα, ένα ποδοσφαιριστή σύμβολο των αρχών του συλλόγου μας, ένα ποδοσφαιστη με ιδιαίτερες ικανότητες και μεγάλη προσφορά στον ΠΑΟΠ.

Ανακοίνωση για Γρηγοριάδης

Ο Παντελής Γρηγοριάδης ήρθε πέρσι στην ομάδα μας και έγινε κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΠ, μαζί γίναμε Πρωταθλητές, μαζί θα διεκδικησουμε και το Back to Back τη νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *