ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Μακεδονικός Αλιστράτης 2-0

Την 5η της νίκη σε 6 αγώνες σημείωσε η ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας δύσκολα στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τον μαχητικό Μακεδονικό Αλιστράτης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν με Πούλα, Βασιλειάδη που είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από επέμβαση του Αντωνιάδη και ένα καλό σουτ του Παπακωνσταντίνου που πέρασε άουτ.

Ο Μακεδονικός είχε καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι και ήταν αρκετά απειλητικό στην κόντρα επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β’ μέρους όπου αν κατάφερναν να ανοίξουν το σκορ θα έβαζαν πολύ δύσκολα στο φαβορί της αναμέτρησης.

Στο 52’ ο Μανώλης Κοκοτσάκης με ωραίο ενέργεια και σουτ στην κίνηση ήταν άτυχος μια και η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στο 68’ χάθηκε και δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με τον Μουχτάρη να κάνει σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Λαμπρινουδάκης.

Η Νέα Αμισός που είχε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τσιμισκίδη στο 55’.

Τελικά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε πτώση του Ζαγιάκου μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μαλλέ, πέναλτι ποτ αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοδοσιάδης και παρά το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας Αντωνιάδης έπεσε σωστά στην πορεία της μπάλας αυτή πέρασε κάτω από το σώμα του και έτσι διαμορφώθηκε το 1-0.

Πιο ανοιχτό το ματς στα τελευταία λεπτά με την Νέα Αμισό να κλειδώνει τη νίκη στο 92’ με πολύ ωραίο δυνατό σουτ του Θεοδοσιάδη.

Παραμένει ουραγός με 6 ήττες σε 6 αγώνες η Αλιστράτη που αν συνεχίσει έτσι όμως σίγουρα θα βρει βαθμούς στην πορεία του πρωταθλήματος.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Τοπούζογλου Βασίλη και Γκαϊτατζή Σταματία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Κανταρτζής, Σουμπάκης, Χρυσοχοϊδης, Φερσιζίδης, Μπιαζάκης Δημήτρης, Παπακωνσταντίνου, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης, Βασιλειάδης, Πούλας.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Βιζυηνός, Κερεμίδης, Θεοδοσιάδης και Μπιαζάκης Αχιλλέας.

Μακεδονικός Αλιστράτης(Κώστας Καραμπατζάκης):

Αντωνιάδης Νίκος, Αντωνιάδης Θεόφιλος, Γιάντσιος Χρήστος(56’ Μουχτάρης Γιώργος), Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Δούρλιος, Ζορμπίδης Γιάννης, Κορδοκούζης(8’ Μαλλές), Θεοφανίδης(80’ Μουχτάρης Χρήστος), Υψηλός, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *