Πανδραμαϊκός Νόστος: Κανείς δεν περισσεύει

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τον  αγωνιστικό υποβιβασμό του Πανδραμαϊκού. Στην σεζόν που πέρασε, σταθήκαμε στο πλευρό της ομάδας μας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως και οι περισσότεροι φίλαθλοι του Πανδραμαικού, αναμέναμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της Διοίκησης του Συλλόγου, πέρα από αναρτήσεις μελών της, τις πρώτες ημέρες στο διαδίκτυο.

Αναμένοντας την επίσημη τοποθέτηση, είδαμε μόνο μια ανάρτηση σε διαδικτυακή σελίδα για τις εξελίξεις στην ομάδα μας και πιθανή εμπλοκή ενδιαφερομένων. 

Οι δικές μας θέσεις (συσπείρωση όλων των Πανδραμαικών, συλλογικές διαδικασίες, οργάνωση Ακαδημίας και άλλων τμημάτων, ανάπτυξη αθλητικού κέντρου, λύση γηπεδικού κ.α.) έχουν εκφραστεί πολλές φορές.

Προσδοκούμε με ενδιαφέρον τις οποίες εξελίξεις. Θεωρούμε πως μέσα στην οικογένεια υπάρχουν οι δυνάμεις εκείνες που δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να σβήσει η ιδέα που λέγεται  Πανδραμαϊκός, αλλά θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ενασχόληση με αυτόν ισχυρών οικονομικών παραγόντων.

Καθήκον όλων των Πανδραμαικων, παραμερίζοντας απογοητεύσεις και προσωπικές πίκρες είναι να στηρίξει ολόψυχα και έμπρακτα κάθε προσπάθεια που είναι για το καλό του συλλόγου.

Κανείς δεν περισσεύει.

Η ιστορία συνεχίζεται….

Πανδραμαϊκός Νόστος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *