Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Βώλακα 1-0: Παλικαρίσια εμφάνιση και ήττα στις λεπτομέρειες

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Κατάθεση ψυχής και παλικαρίσια εμφάνιση για την Δόξα Βώλακα στην Ελευθερούπολη με αντίπαλο τον πρωταθλητή Καβάλας Ορφέα, με την δραμινή ομάδα να χάνει στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0.

Ένα αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα μας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, αντίθετα με τον Ορφέα που μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στο Σιδηροχώρι, πέτυχε την πρώτη του νίκη ανεβαίνοντας στους 4 βαθμούς.

Βέβαια για την ομάδα του Βώλακα δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα γιατί στο χορτάρι υπάρχουν ακόμη 12 βαθμοί, σίγουρα όμως σε 2 ήττες στο ξεκίνημα τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού για μια ακόμη φορά ο Βώλακας πλήρωσε το νωθρό του ξεκίνημα.

Για 25 λεπτά στο ματς ο Ορφέας μπήκε καλύτερα, είχε την κατοχή της μπάλας, απείλησε με μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Μπαϊρακτάρη με τον Παγκάκη να κάνει καταπληκτική επέμβαση και στο 24’ ήρθε το 1-0.

Ο Μπαϊρακτάρη με έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Βώλακα ότι πήρε την μπάλα κάνοντας φάουλ, κέρδισε μια προσωπική μονομαχία καθαρά σύμφωνα με την γνώμη του ρέφερι, μπήκε από αριστερά και στο κατάλληλο χρονικό σημείο έκανε σέντρα με τον Βακιρτζή με ωραίο πλασέ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ήταν σαν να είδαμε ένα άλλο Βώλακα στο παιχνίδι.

Πήρε τα ηνία του ματς, την κατοχή της μπάλας πιέζοντας τον αντίπαλο και απειλώντας δύο φορές σε προσπάθειες του Πέτρου Μποσκοψίου.

Κυριάρχησε ο Βώλακας στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος του ματς ο Βώλακας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ορφέας έμεινε πάνω στο 1-0, από πολύ νωρίς έπαιζε μόνο άμυνα και ουσιαστικά δεν έκανε ευκαιρία μπροστά στα καρέ της δραμινής ομάδας.

Ο Βώλακας το έψαξε το γκολ όσο δεν πήγαινε με όσες δυνάμεις είχε, με τον Λευτέρη Ροδίτη να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και να βάζει όλους τους επιθετικούς που είχε διαθέσιμους στο ματς.

Ο Βώλακας απείλησε με τον Γιάννη Σίγγο δύο φορές, αλλά παρότι κυριαρχούσε στο γήπεδο δεν μπορούσε να βγάλει εύκολα ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία όπως ακριβώς με την Ορεστιάδα πριν λίγες μέρες, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τελικό 1-0.

Παιχνίδι λεπτομερειών, υψηλής έντασης που το έζησαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου της Ελευθερούπολης σε κόσμια πλαίσια εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα: Λάπατας με βοηθούς Διονίδη και Γρηγορούδη όλοι του συνδέσμου Θράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ(Στέλιος Κατρακυλάκης):

Χατζηνικολής, Ράνος(63’ Παπουτσής), Παπαδόπουλος, Τουρασανίδης, Κεχαγιάς, Καπνόπουλος, Μπαϊρακτάρη, Βακιρτζής(80’ Τσολάρι), Τζαμπέγια, Προβατίδης(55’ Βερβερίδης), Κυγάης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Κασσός(68’ Άρμεν Προκόπης), Καρπιτσάρης(79’ Σταμπουλής Θανάσης), Μποσκοψίου, Στάικος Νίκος(68’ Άρμεν Αλέξανδρος), Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Ντίνος(68’ Μαλίκης), Μουζενίτοβ(72’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλίας, Μαρκόπουλος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *