Μ.Α. Ξηροποτάμου – Προσοτσάνη Γ.Σ. 0-6: Επιβλητική νίκη για τους υπερ πρωταθλητές

Την νίκη με 0-6 πέτυχε η Προσοτσάνη στην έδρα του Ξηροποτάμου με την τοπική ομάδα.

Η Προσοτσάνη ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια την αναμέτρησης και χρειάστηκε μόλις 28’ λεπτά για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου.

Η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με τον Ευκαρπίδη μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ξηροποτάμου.

Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει ο Ξηροπόταμος όταν στο 10’ όταν ο Καρασαββίδης σούταρε με τον Καγκελίδη να αποκρούει.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη είναι καλές ευκαιρίες με Λίπο και Τόπι και στο 19’ ο Ευκαρπίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και για τον ίδιο για το 0-2.

Ένα λεπτό αργότερα κα συγκεκριμένα στο 20’ ο Ξηροπόταμος έχασε σπουδαία ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι όταν Τανούσι σούταρε έξω από την περιοχή όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο  δοκάρι του Καγκελίδη με το 0-2 να παραμένει.

Στο 29’ ωραίο παίξιμο της μπάλας των παικτών της Προσοτσάνης η μπάλα θα φτάσει δεξιά στον Ματζιάρη που έσπασε την μπάλα στον Ευκαρπίδη και ο επιθετικός της Προσοτσάνης έκανε το 0-3 σημειώνοντας από την πρεμιέρα το πρώτο χατ-τρικ της σεζόν.

Στο 36’ διεκδίκηση της μπάλας του Παύλου Παυλίδη με τον αμυντικό η μπάλα έφυγε άουτ με τον μέσο της Προσοτσάνης να σπρώχνει τον αμυντικό και τον κύριο Πουλικίδη να δείχνει κίτρινη κάρτα και για τους δύο παίκτες.

Στην συνέχεια ο ρυθμός τους παιχνιδιού έπεσε με το 0-3 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να αντιδράσει και στο 47’ σε στημένη φάση για τους γηπεδούχους ο Πάνος εκτέλεσε το φάουλ ο Καγγελίδης απόκρουσε και στην συνέχεια από την μικρή περιοχή ο Αρμεν έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 57’ ωραίο σουτ του Ευκαρπίδη έξω από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζιάκα.

Στο 80’ ο Τόπι θα κάνει το 0-4 για την Προσοτσάνη μετά από γύρισμα του Τσακμακίδη.

Στο 85’ θα γίνει το 0-5 μετά από αυτογκολ του Τσιάρα και στο 90’ο Κωνσταντινίδης έκανε το τελικό 0-6.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Κελεσίδης και Τανούσι, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Πετρίδης, Ματζιάρης, Ευκαρπίδης.

Μ.Α. Ξηροποτάμου (Αντώνης Παπάζης): Ζιάκας, Μήτρο, Κελεσίδης, Πάνος, Τσιάρας, Τοκματσής, Τανούσι, Καλαϊδόπουλος, Ελευθεριάδης, Καρασαββίδης, Λυκίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Αρμεν, Πάππος, Φωτιάδης, Κιοσσές.

Προσοτσάνη Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Τόπι, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Παυλίδης Π., Πετρίδης, Ρούσσος, Ματζιάρης, Λίπο, Ευκαρπίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντινίδης Κ., Καρακάσης, Γουνατίδης, Τσακμακίδης Κ., Τσακμακίδης Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *