Μ.Α. Αγ. Αθανασίου – Προσοτσάνη Γ.Σ. 2-3: Νίκη με ανατροπή για τους υπερ πρωταθλητές

Νικηφόρο πέρασμα για την Προσοτσάνη από την δύσκολη έδρα του Αγίου Αθανασίου αφού κατάφερε και κέρδισε με 2-3 τον τοπικό Μέγα.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ νωρίς όμως η Προσοτσάνη κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, σε μια και όχι τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας του Φώτη Χατζηκυριάκου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη φορά στο 11’ όταν μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαμιχαήλ θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια ο Αγ. Αθανάσιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19’ όταν ο Μπαμπασαλί θα σπάσει την μπάλα για τον Καραγιαννίδη ο οποίος θα κάνει του σουτ ο Τουματζίδης ο Δημήτρης θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας και με προβολή θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να βρει το σκορ της ισοφάρισης και απείλησε με Γουνατίδη και Ευκαρπίδη. Στο 32’ ο Μπαμπασαλί θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα σουτάρει με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 35’ ωραίο παίξιμο της μπάλας για τους φιλοξενούμενους η μπάλα θα φτάσει στον Ματζιάρη ο οποίος θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει στην απέναντι γωνία για να κάνει το 1-1 για την ομάδα του.

Μεγάλη ευκαιρία στο 39’ και πάλι για την ομάδα του Φώτη Χατζηκύριακου όταν σε φάση καρμπόν με αυτή του γκολ ο Ματζιάρης θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Ιωσηφίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη θα χάσει δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Γουνατίδη και Αστερίου με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Φώτης Χατζηκυριάκου φρέσκαρε την επιθετική του γραμμή περνώντας στο παιχνίδι τους Μελενικιώτη, Περσιανλή, Κωνσταντίδης και ο σκόρερ των δύο τερμάτων Κώστα Τσακμακίδη.

Ο Άγιος Αθανάσιος μπήκε και πάλι στην αρχή της επανάληψης δυναμικά χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Τουματζίδη Α. και Παπαζώτο. Στο 65’ ο Άγιος Αθανάσιος θα πετύχει τέρμα με τον Τουματζίδη Α., με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ αφού σε κόντρα στο ξεκίνημα της φάσεις βρήκε στο χέρι.

Έτσι στο 73’ σε μια περίεργη φάση ο Καλαϊτζής θα βγάλει την σέντρα και ο Τσακμακίδης Κ. με προβολή θα κάνει το 1-2 για την ομάδα. Στο 78’ ο Τσακμακίδης και πάλι θα κάνει το 1-3 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το μόνο που κατάφερε ο Αγιος Αθανάσιος είναι να μειώσει το σκορ με Δεληγιώρογλου για το τελικό 2-3.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρησαν οι: Καραγιαννίδης, Παπαζώτος και Τουματζίδης Δ., ενώ για την Προσοτσάνη οι: Καλαϊτζης, Ματζιάρης και Αστερίου, ενώ στο δεύτερο μέρος άρεσαν και οι 4 αλλαγές του Φώτη Χατζηκυριάκου, Μελενικιώτης, Κωνσταντινίδης, Περσιανλής και ο σκόρερ των δύο τερμάτων Τσακμακίδης.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Αχθοφορίδης, Θαμνίδης, Σκριτζόβαλης

Μ.Α. Αγ. Αθανασίου(Ζεκερίδης): Ιωσηφίδης, Μουρουζίδης, Παπουνίδης, Δεληγιώρογλου, Καραγιαννίδης, Δημητριάδης, Μπαμπασαλί, Τουματζίδης Δ., Τουματζίδης Α., Παπαζώτος, Μουσάκου.

Στο β μέρος αγωνήστικαν οι: Μπόζιος, Παπαδόπουλος, Χασκιώτης, Στεργιανός, Δημητριάδη Α

Προσοτσάνη Γ.Σ. (Φώτης Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Τόπι, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Πετρίδης, Ματζιάρης, Ευκαρπίδης, Γουνατίδης, Παυλίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσακμακίδης Κ., Περσιανλής, Παγώνης, Κωνσταντινίδης και Μελενικιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *