Αγ. Αθανάσιος – Ξηροπόταμος 2-0: Δίκαια επικράτηση για τους γηπεδούχους

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Άγιος Αθανάσιος απέναντι στο Ξηροπόταμο νικώντας με 2-0. Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη παιχνίδι είχαν σε καλή μέρα τον Νίκο Παπαδόπουλο που είχε ένα γκολ και μια ασσίστ, ενώ έλειπαν 4 βασικά γρανάζια της ομάδας οι: Στεργιάνος, Σκάρογλου, Ζαπουνίδης, Αλλη

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκόρ μόλις στο 7ο λεπτό με πλασέ με διπλή προσπάθεια του Κούρτογλου μετά από πάσα του Παπαδόπουλου.

Στο 11’ ο Ξηροπόταμος θα κερδίσει πέναλτι με τον Πάνο να εκτελεί και τον Πριονίδη να λέει όχι με το 1-0 να παραμένει. Στην συνέχεια έγινε ένα κλειστό παιχνίδι με τον Άγιο να έχει 2 καλές ευκαιρίες πριν κλείσει το ημίχρονο, με τους Παπαδόπουλο και Κούρτογλου με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Άγιος Αθανάσιος κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν ο Κούρτογλου κέρδισε πέναλτι μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και τον Παπαδόπουλο να κάνει το 2-0.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν κλειστό όπως το πρώτο μέρος  με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή με τον Παπαδόπουλο στο 65’ και τον Κούρτογλου στο 72’.

Στα τελευταία 10’ λεπτά της αναμέτρησης ο Ξηροπόταμος είχε 2 καλές ευκαιρίες να μπει στο παιχνίδι με το Κελεσίδη στο 78΄ και το 82’, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ξηροπόταμος ( Παπάζης): Ζιάκας, Καρασαββίδης Η., Τόσιος, Κελεσίδης, Τσιάρας, Καρασαββίδης Χ., Καμίδης, Τοκμαξης, Τανούση, Πάνος, Λυκίδης.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Πολυχρονίδης, Άρμεν, Τοσούνογλου, Παρασκευαϊδης

Αγ. Αθανάσιος (Πελικπασίδης): Πριονίδης, Δημητριάδης Π. , Ζεκερίδης, Ιωαννίδης, Δημητριάδης Δ., Τουματζίδης Δ., Παπαδόπουλος Ν., Αλλα, Βασιλειάδης , Παπαζώτος, Κούρτογλου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Τουματζής Α., Μπερμπερίδης, Καμπούρογλου Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *