Ακρίτας Ν. Κρώμνης – Πετρούσα 0-2: Άνετη νίκη για τους φιλοξενούμενους |Σε καλή μέρα ο Παπαλαζάρου

Στο γήπεδο του Ακρίτα Νέας Κρώμνης η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Δόξα Πετρούσας, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι έχασαν αρκετές ευκαιρίες όμως έπεσαν πάνω σε έναν αρκετά καλό νεαρό Παπαλαζάρου Θ.

Η Πετρούσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Αντωνιάδη και Ντομπρο με τον Παπαλαζάρου να αποκρούσει σωτήρια.

Στο 22΄πλασέ από κοντινή απόσταση του Δροσίδη ο Παπαλαζάρου θα σώσει και πάλι την εστία του. Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Τζάρτζαλου φοβερή επέμβαση του Παπαλαζάρου που απόκρουσε και πάλι.

Στο 25’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενου σε σουτ του Δροσίδη, πάνω από την γραμμή θα απομακρύνει ο αμυντικός. Στο 29’ η Πετρούσα είχε δοκάρι σε σουτ του Δροσίδη.

Στο 43’ ο Κυριακίδης με πλάσε άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πετρούσα ενώ στο 45’ η Πετρούσα κέρδισε πέναλτι με τον Γεωργιάδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και Παπαλαζάρου απόκρουσε σωτήρια, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους υπέρ της Πετρούσας.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι με Κυριακίδη, Ταχτσόγλου και Καλέργη.

Στο 87’ ο Κυριακίδης θα κάνει το 0-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Παπαλαζάρου, Πλακίδης, Καλαϊδόπουλος, ενώ για την Πετρούσα οι: Γιορδαμλής, Αντωνιάδης και Κυριακίδης.

Ακρίτας Ν.Κρώμνης (Μάρτζιος): Παπαλαζάρου Θ., Πλακίδης, Κιουμουρτζής, Δερμεδεσιώτης, Ταντσίδης, Μωϋσιάδης, Μουστάκας, Παπαδόπουλος Κ., Καλαϊδόπουλος, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Ε.

Πετρούσα(Κυριακίδης): Λαζόγλου, Ξενίδης, Ντομπρος, Τζάρτζαλος, Γιορδαμλής, Αυγητίδης, Αντωνιάδης, Κυριακίδης, Γεωργιάδης, Καλλέργης, Δροσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *