Μακεδονικός Αλιστράτης – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-1: «Χτύπησε» και πάλι με Μίτρε στο φινάλε της αναμέτρησης

Μια ακόμη νίκη, την 2η συνεχόμενη που την ανέβασε στους 20 βαθμούς αρκετά μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας σημείωσε η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας πολύ δύσκολα με 1-0 μέσα στην Αλιστράτη τον τοπικό Μακεδονικό.

Από την άλλη μεριά ο Μακεδονικός έμεινε στους 3 βαθμούς στην προτελευταία θέση και δεν λέει να σπάσει η «γκίνια» με την ομάδα να είναι εξαιρετική αγωνιστικά σε κάθε παιχνίδι, να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά να μη μπορεί να τις τελειώσει με αποτέλεσμα να χάνει οριακά τα παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων έκανε ο Στράτος Κονταξής.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες τελικές μπροστά στις δύο εστίες και την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους να ανήκει στον Μακεδονικό σε ωραία προσπάθεια και σουτ του Θεοφανίδη πάνω από τα δοκάρια.

Καλύτερο ματς έγινε στο β’ μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την μεγάλη τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ σε κόρνερ του Καραγκιοζίδη και κοντινό πλασέ του Βασιλειάδη στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Οι Αμπελόκηποι ανέβασαν την απόδοση τους αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλή οργάνωση στην άμυνα της Αλιστράτης έχοντας δύο σουτ του Τέλο και του Άλλα άουτ και μια κεφαλιά του προωθημένου Βασιλειάδη ελάχιστα άουτ.

Η Αλιστράτη δεν έπαιζε μόνο άμυνα και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει αυτή το σκορ σε σουτ του Μυλωνά που μπλόκαρε ο Κανάκης και την μεγάλη ευκαιρία σε ωραία προσπάθεια του Μυλωνά και πάλι αλλά το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

Έτσι φτάσαμε λίγο πριν το φινάλε με τον Τσάννη από δεξιά να κάνει ωραία ενέργεια και πάσα στον Μίτρε που με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του όπως και λίγες μέρες πριν με αντίπαλο την Πετρούσα στο Κραχτίδη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Αμπελοκήπων ο νεαρός τερματοφύλακας Κανάκης

Μεγάλος πρωταγωνιστής όμως για τους νικητές ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Κανάκης που μετά το 0-1 στην πίεση της Αλιστράτης έβγαλε δύο τέτατετ με τον Μυλωνά και έκανε μια καταπληκτική επέμβαση με το πόδι σε κοντινό σουτ του Φίλιππου Βασιλειάδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Σάκης με βοηθούς Μπαρούμα – Τζιερτζίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακεδονικός Αλιστράτης(Στράτος Κονταξής): Δεληγιώρογλου, Αντωνιάδης Θ., Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Κεραμυδάς, Γιάντσιος Γιώργος, Ζορμπίδης, Τοπαλίδης(2’ Κοκοτσάκης Μανώλης), Υψηλός, Θεοφανίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης Φίλιππος, Γιάντσιος Χρήστος και Μυλωνάς.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Ντίνος Τενξίζογλου): Κανάκης, Τσάννης, Γιαγκάζογλου, Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κώστας, Μίτρε, Τέλο, Παπαδόπουλος, Δαφνάκης, Καραγκιοζίδης, Τσερκέζος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Άλλα, Τρελλόπουλος, Τσερκέζος.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *