Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας: Πέρασαν τα φαβορί | Στην επόμενη φάση Μικροχώρι, Βώλακας, Πετρούσα και Πανδραμαϊκός

Με την 3η φάση συνεχίστηκε σήμερα ο θεσμός του κυπέλλου εκεί που πραγματοποιήθηκαν 3 αναμετρήσεις με όλα τα φαβορί να συνεχίζουν στην 4η φάση.

Στον Βαθύτοπο ο τοπικός Αετός φιλοξένησε τον Άρη Μικροχωρίου σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους γηπεδούχους να κοιτάζουν στα ματιά κατα διαστήματα του παιχνιδιού την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη.

Επαγγελματική νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Βώλακα που κατάφερε και κέρδισε τον Ξηροπόταμος εντός με το εύθραυστο 1-0.

Στην Καλλίφυτο η Πετρούσα κατάφερε και πήρε την πρόκριση αλλα πιο δύσκολα απο οτι δείχνει το τελικό 0-2, αφού στο 0-1 οι γηπεδούχοι έχασαν 2 σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Οι δύο ομάδες ήταν στημένες σαν μια παρτίδα σκάκι αφού είχε πολύ τακτική απο τους δύο προπονητές με την Καλλίφυτο να καλύπτει τα μετόπισθεν και να προσπαθεί να χτυπίσει στην αντεπίθεση ενώ η ομάδα του κύριου Κονταξή είχε την φλύαρη υπεροχή, παίρνοντας παρόλα αυτά την πρόκριση με ένα πέναλτι και ένα ωραίο γκολ όταν έπιασε ανοργάνωτη η Πετρούσα την άμυνα της Καλλιφύτου.

Τέλος, μετα το 2-7 ο Πανδραμαϊκός κέρδισε και πάλι τον Καλαμώνα με σκορ 0-3 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία.

Έτσι, στην επόμενη φάση θα συνεχίσουν: Μικροχώρι, Βώλακας, Πετρούσα και Πανδραμαϊκός


3η φάση
ΑΕΤΟΣ ΒΑΘΥΤΟΠΟΥ0 – 2ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ1 – 0Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ0 – 2ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ0 – 3ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΑΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *