Κλείνει αγωνιστικά η χρονιά με τους νοκ άουτ αγώνες κυπέλλου στη φάση των 16: Πετρούσα – Πανδραμαικος και Βώλακας – Χωριστή ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα


Με αγώνες κυπέλλου θα αποχαιρετήσουν το 2022 οι ομάδες του νομού μας αύριο στις 15:00.Θα διεξαχθούν οι 8 αναμετρήσεις στη φάση των 16 για να μάθουμε μια και είναι νοκ άουτ οι αγώνες τις 8 ομάδες που θα παίξουν στα προημιτελικά.Να δούμε αναλυτικά τα 8 ζευγάρια θυμίζοντας ότι σε περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση αλλά πάμε κατευθείαν στην διαδικασία των πέναλτι:

Δόξα Πετρούσας – Πανδραμαικος 

Αναμφίβολα από τα καλύτερα παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης.
Φαβορί σίγουρα είναι ο Πανδραμαικος που παίζει και σε μεγαλύτερη κατηγορία, ο θεσμός του κυπέλλου όμως πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις και το είδαμε και πέρσι που αποκλείστηκε από τον Βώλακα ο Πανδραμαικος και φέτος με την Δόξα που έμεινε εκτός κυπέλλου από τον Ορφέα Χωριστής.

Η Πετρούσα που έδειξε βελτιωμένη στο τελευταίο παιχνίδι της πριν την διακοπή και ας έχασε 3-0 στο Βώλακα, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της προσδοκώντας για την έκπληξη.

Γ.Σ. Προσοτσάνης – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου

 Παιχνίδι με φαβορί σίγουρα τους πρωτοπόρους και αήττητους γηπεδούχους απέναντι στους αξιόμαχους φιλοξενούμενους που θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη.

Δόξα Βώλακα – Ορφέας Χωριστής

Από τα καλύτερα παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης.Δύο πολύ καλές ομάδες που πρωταγωνιστούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο.Πέρσι ο Βώλακας ήταν ο φιναλίστ του θεσμού, ενώ μη ξεχνάμε ότι ο Ορφέας ήδη έκανε την μεγάλη έκπληξη με τον αποκλεισμό της Δόξας Δράμας.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Α.Ε. Καλαμπακίου 

Πολύ ενδιαφέρουσα και αυτή η αναμέτρηση αν και οι γηπεδούχοι δηλώνουν ότι έχουν επικέντρωση το ενδιαφέρον τους στη μάχη του πρωταθλήματος.Από την άλλη μεριά μη ξεχνάμε ότι έχουμε την κάτοχο του κυπέλλου ομάδα της Α.Ε. Καλαμπακίου που σε κάθε ματς υπερασπίζεται τον περσινό της τίτλο.

Α.Ε. Αμπελοκήπων – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου

 Από τα πιο αμφίρροπα ματς της νοκ άουτ φάσης με τις δύο ομάδες να έχουν παίξει και πάλι μαζί πριν 10 μέρες για τον θεσμό του πρωταθλήματος στον Άγιο ΑΘανάσιο με την τοπική ομάδα να είναι καλύτερη και να κερδίζει δίκαια με σκορ 3-0.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ηρακλής Αδριανής 

Το πρώτο ζευγάρι με ομάδα της Β’ κατηγορίας, μια από τις τρεις που έχει περάσει στη φάση των 16.Αναμφίβολα φαβορί οι γηπεδούχοι που θέλουν την πρόκριση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Β’ κατηγορίας.Το ματς θα γίνει κανονικά στο γήπεδο της Νέας Αμισού μια και η ομάδα της Αδριανής δεν έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε να δηλώσει να παίξει στο δικό της γήπεδο μια και είναι ομάδα μικρότερης κατηγορίας από τον αντίπαλο της.

Άρης Καλαμώνα – Κεραυνός Αρκαδικού 

Με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό το ζευγάρι την ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας τον Άρη Καλαμώνα με τον Κεραυνό όπως και η Αδριανή να μη κάνει χρήση του δικαιώματος της να παίξει στην έδρα της.

Άρης Φωτολίβους – Φίλιπποι Δοξάτου 

Κλείνουμε την φάση των 16 του κυπέλλου με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση όπου ο αήττητος και πρωτοπόρος του ομίλου του στη Β’ κατηγορία Άρης Φωτολίβους φιλοξενεί την πολύ ποιοτική ομάδα του Δοξάτου που είναι φυσικά και το φαβορί της αναμέτρησης.
Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *