Καλύτερη 11αδα της 26ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Την εμβόλιμη 26η αγωνιστική είχαμε χθες Τετάρτη και όπως κάθε αγωνιστική πάμε να δούμε με τα δικά μας μάτια και των συνεργατών μας τους καλύτερους 11 θυμίζοντας απλά ότι η επιλογή μας πάντα γίνεται από τις ομάδες που κέρδισαν ή τουλάχιστον έφεραν θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε η εμφάνιση των καλύτερων στην 11αδα να συμβαδίζει και με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα τους.

Είχαμε λοιπόν πιο αναλυτικά:

1: ΖΙΑΚΚΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Απέδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας.

Η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες από το φινάλε του πρώτου μέρους και για μισή ώρα με 9 με αντίπαλο την Πετρούσα, παρόλα αυτά κατέβασε τα ρολά με καταπληκτικές και πολύ δύσκολες επεμβάσεις συμβάλλοντας για το τελικό 1-1.

2: ΧΑΛΚΙΔΗΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ): Εξαιρετική εμφάνιση στο 3-0 της ομάδας του μέσα στην Αλιστράτη με πολλά τρεξίματα και ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά.

3: ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνη): Τι να πει κανείς για τον 28χρονο αριστερό μπακ της Προσοτσάνης. Αλάνθαστος αμυντικά, μόνιμη πηγή κινδύνων στις προωθήσεις του όπου σε μια από αυτές πέτυχε και το εξαιρετικό τέρμα για το 1-1 με τη Νέα Αμισό.

4: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου): Πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή, μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία σέντερ φορ αλλά και στόπερ.

Κεντρικός αμυντικός στο νικηφόρο 1-3 της ομάδας του στο Κραχτίδη επί των Αμπελοκήπων απέναντι σε ποιοτικούς επιθετικούς τα πήγε περίφημα.

5: ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Φαίνεται ότι έπαιξε και για τον τραυματία παρτενέρ του Βραμέντζαλη και ήταν πραγματικά εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και στο τελικό 1-1 με αντίπαλο την Προσοτσάνη.

6: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ(Φίλιπποι Δοξάτου): Πήρε φανέλα βασικού μετά από αρκετά παιχνίδια και έκανε πολύ ώριμο ματς στο νικηφόρο 1-2 μέσα στον Άγιο Αθανάσιο ανοίγοντας μάλιστα και το σκορ της αναμέτρησης.

7: ΓΑΙΔΑΣ(Δόξα Πετρούσας): Μέσα σε όλες τις φάσεις ο κεντρικός μέσος της Πετρούσας είχε συμμετοχή ακόμη και στο γκολ της ισοφάρισης μια και προηγήθηκε δική του κεφαλιά και δίκαια παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου για την ομάδα του.

8: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου): Καταπληκτική εμφάνιση μαζί με τον Μπάτζιο στον χώρο του κέντρου για τον αμυντικό μέσο του Ακρίτα στο νικηφόρο 1-3 επί των Αμπελοκήπων, ένα κλικ παραπάνω στον Σωτηρόπουλο που πέτυχε και το κρίσιμο γκολ για το 1-2 της ομάδας του.

9: ΔΟΥΜΠΛΑΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής): Άνετη νίκη για τον Ορφέα με 5-0 επί της Καλή Βρύσης με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και βασικό της φορ να σκοράρει δύο φορές στο ματς.

10: ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ(Δόξα Βώλακα): Όλο και καλύτερος κάθε αγωνιστική βρίσκει τον εαυτό του μετά τον τραυματισμό του. Σκόραρε το 0-1 και κέρδισε το πέναλτι για το 0-2 σε καθοριστικό σημείο στο 0-3 μέσα στην Αλιστράτη και μπαίνει στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής.

11: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ(Α.Ε. Καλαμπακίου): Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον φορ της ομάδας στο 3-5 μέσα στο Καλαμπα΄κι. Είναι ο παίκτης που με δικό του κλέψιμο έκανε το 1-3 στο 29′ και την στιγμή που πίεζε η Καλλίφυτος για το 4-4 στην κόντρα επίθεση έγραψε και το τελικό 3-5.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *