Α.Ε. Καλή Βρύσης – Καστρινός 2-1: Παλικαρίσια νίκη σωτηρίας για τους γηπεδούχους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, δύο στροφές μόλις πριν το τέλος των πλειαουτ έκανε η ομάδα της Καλή Βρύση κερδίζοντας 2-1 την ομάδα του Καστρινού.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι αγωνιστικά από τον αντίπαλο πέτυχαν μια παλικαρίσια νίκη, έδειξαν μέσα στο γήπεδο ότι είναι η ομάδα που το θέλει περισσότερο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη που πέτυχε και τα δύο τέρματα έφτασαν στους πολύτιμους τρεις βαθμούς.


Πέρα από τον Κωνσταντινίδη για τους νικητές μεγάλο ματς έκανε ο κεντρικός αμυντικός Παλτσίδης, ο αριστερός Μπακ Μπούτιος και ο τερματοφύλακας Τσακίρης χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν.

Από την άλλη μεριά, ο Καστρινός μπορεί να έμεινε στους 16 βαθμούς αλλά έχοντας πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα με Ακρίτα Νέας Κρώμνης εντός και Κουδούνια εκτός, λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την παραμονή του.


Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κορυφαίος των φιλοξενούμενων ο Κοσμάς Πετρίδης και θετική εμφάνιση από Στάικο στο κέντρο της άμυνας και τους Θόδωρο και Στέφανο Αλμανίδη και Χιντζίδη.

Φάσεις αγώνα
Στο 6′ ξαφνικό μακρινό σουτ του Μιχάλη Κωνσταντινίδη οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα το 1-0.

Στο 20′ σέντρα σουτ του Χιντζίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22′ έξυπνη κάθετη πάσα του Πετρίδη διώχνει σωτηρία με τα πόδια στην έξοδο ο Τσακίρης, μακρινό σουτ του Πετρίδη άουτ.

Στο 38′ ωραία προσπάθεια του Μιχάλη Κωνσταντινίδη γύρισμα στην περιοχή δεν προλαβαίνει ο Αβράμης την μπάλα και πέρασε η μπάλα άουτ.

Στο 45+1 απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου σωτηρία διώχνει σε κόρνερ ο Μπεζυρτζής.

Στο 57′ σύγχυση στην άμυνα της Καλή Βρύσης τελευταία στιγμή σωτηρία με το ένα χέρι προ της γραμμής θα διώξει την μπάλα ο Τσακίρης.

Στο 65′ έξυπνη κάθετη πάσα του Πετρίδη τετατετ ο Θόδωρος Αλμανίδης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 73′ στοπάρει ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης μέσα στην περιοχή και με ωραίο γυριστό σουτ κάνει το 2-1.

Στο 84′ έξυπνη κεφάλια του Αβράμη ελάχιστα άουτ.

Στο 85′ έξυπνο πλασέ του Σεμπελίδη άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη και Αλβανίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ε. Καλή Βρύσης(Δημήτρης Βασιλειάδης):
Τσακίρης, Κόττας, Μπούτιος, Δάφτσιος Αθανάσιος, Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Νίκος, Κωνσταντινίδης Μιχάλης(86′ Γεωργιάδης), Λάμπρου, Βασιλειάδης(64′ Μπεζυργιάννης).

Δόξα Αντώνης Καστρινός(Τάσος Λευκόπουλος):
Μπεζυρτζής, Χατζηαθανασιάδης, Σουβλέρης, Στάικος, Χιντζίδης, Παπαδόπουλος, Αλμανίδης Θόδωρος, Πετρίδης, Βέις, Μουζακίτης, Αλμανίδης Στέφανος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *