Καλύτερη 11αδα της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Όπως κάθε εβδομάδα τέτοια ώρα πιστή στο ραντεβού μας για την καλύτερη 11αδα της 19ης αγωνιστικής που είχε αρκετά γκολ και ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

1: Τσαγγαλίδης(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου): Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο νεαρός έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση στην αρχική  11αδα της ομάδας του και μάλιστα απέναντι σ’ ένα πολύ καλό τερματοφύλακα όπως είναι ο Τσακιρίδης. Βοήθησε τα μέγιστα για το 1-1 με την Πετρούσα με σωτήριες επεμβάσεις στο β’ μέρος σε προσπάθειες του Γάιδα και του Κατσαβουνίδη.

2: Μελενικιώτης(Γ.Σ. Προσοτσάνης): Εξαιρετική χρονιά φέτος στους πρωταθλητές, απροσπέλαστος στο δεξί άκρο της άμυνας, βοήθησε πολύ και με τις προωθήσεις του για ένα πολύ σημαντικό διπλό με 1-3 στο Κραχτίδη απέναντι στους Αμπελόκηπους.

3: Ξενίδης(Δόξα Πετρούσας): Από τους πιο ικανούς και έμπειρους παίκτες της ομάδας του, με πολλά τρεξίματα στο αριστερό άκρο και αρκετές προωθήσεις το τελικό 1-1 μέσα στην Καλλίφυτο.

4: Τολμαϊδης(Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου): Εξαιρετικό παιχνίδι από τον πολύ ποιοτικό Τολμαϊδη στο πλευρό του επίσης πολύ καλού Τσενεκλίδη. Βοήθησε με τις προωθήσεις του και επιθετικά την ομάδα του στο πολύ σημαντικό 1-0 απέναντι στον Μακεδονικό Αλιστράτης.

5: Κλόγκιρι(Α.Ε. Καλαμπακίου): Από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας του ο κεντρικός αμυντικός, ένα ακόμη πολύ ώριμο ματς στη σημαντική νίκη με ανατροπή 1-2 μέσα στον Καλαμώνα.

6: Σωτηρόπουλος(Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου): Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο αμυντικός μέσος του Ακρίτα. Πολλά τρεξίματα, άψογο μοίρασμα του παιχνιδιού της ομάδας του, από δικά του πόδια ξεκινάει το δοκάρι του Σέγκου στο πρώτο μέρος και από τα δικά του πόδια με έξοχη κάθετη πάσα ξεκινάει και το χρυσό γκολ της ομάδας του με αντίπαλο την Αλιστράτη.

7: Παπαδόπουλος Νίκος(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκος Παπαδόπουλος με χατ – τρικ και μέσα σε όλες τις καλές επιθετικές ενέργειες της ομάδας του.

8: Καπτέλη(Α.Ε. Καλαμπακίου): Τα έχουμε ξαναπεί για την ποιότητα του κεντρικού χαφ του Καλαμπακίου. Ήταν για μια ακόμη φορά ο παίκτης που από τα δικά του πόδια περνούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας του και είχε φυσικά μεγάλη συμβολή στην ανατροπή και το τελικό νικηφόρο 2-1 μέσα στον Καλαμώνα.

9: Γουνατίδης(Γ.Σ. Προσοτσάνης): Από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της αγωνιστικής. Πέτυχε τα 2 από τα τρία γκολ της ομάδας του στη μεγάλη νίκη με σκορ 1-3 μέσα στους Αμπελόκηπους έχοντας συμμετοχή σε όλες τις καλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

10: Στάικος Νίκος(Δόξα Βώλακα): Όταν σκοράρει σπάνια δεν κερδίζει ο Βώλακας. Εξαιρετικό ματς από τον ποιοτικό Στάικο που είχε συμμετοχή σε όλες τις φάσεις και φυσικά ήταν ο χρυσός σκόρερ της ομάδας του στο 0-1 μέσα στη δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου.

11: Τσιμισκίδης(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Μπορεί να μη σκόραρε, έκανε όμως όλα τα υπόλοιπα στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Δοξάτου. Από δική του ωραία προσπάθεια και σέντρα έκανε ο Θέμης Αθανασιάδης το 1-0 και από δική του ασίστ σκόραρε και ο Αχιλλέας Μπιαζάκης το 2-0. Πολύ καλό φορ έδωσε τις λύσεις που ήθελε η ομάδα του σε κομβικά σημεία του ματς.

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *