Καλύτερη 11αδα της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

Πάμε όπως κάθε εβδομάδα να δούμε και την καλύτερη 11αδα της 18ης αγωνιστικής, όπου δικαιωματικά πιστεύω τα 5/11 των επιλογών μας καλύπτουν ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού Αλιστράτης και της Α.Ε. Καλή Βρύσης που έτυχε μαζί αυτή την αγωνιστική να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας:

  1. ΔΕΛΗΓΙΩΡΟΓΛΟΥ(Μακεδονικός Αλιστράτης): Μπορεί να μη χρειάστηκε να κάνει την πολύ μεγάλη επέμβαση στο ματς, ήταν όμως σταθερός, με καλές τοποθετήσεις και ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην πρώτη της νίκη.
  • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνη): Με την απουσία ενός από τους καλύτερους μπακ της κατηγορίας του τιμωρημένου Μελενικιώτη, ο Αντωνιάδης έκανε πολύ καλό ματς ανασταλτικά όταν μάλιστα απέναντι του έχει πολύ γρήγορους και ικανότατους ακραίους του Αγίου Αθανασίου, δείχνοντας στον προπονητή του ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί όποτε του ζητηθεί.
  • ΑΛΛΑ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Διανύει πολύ καλή περίοδο φόρμας αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο και δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα του. Ήταν ο κορυφαίος στο νικηφόρο 0-1 στην δύσκολη έδρα της Νέας Αμισού.
  • ΚΟΤΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Α.Ε. Καλή Βρύσης): Παίζει δεξί μπακ, εμείς τον χωρέσαμε στην 11αδα έστω και με το 4 στη φανέλα γιατί έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και πέρα από τις προωθήσεις του και αμυντικά πολλές φορές ως τρίτο στόπερ βοήθησε ανασταλτικά την ομάδα του.
  • ΜΑΛΛΕΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης): Μεγάλο διπλό μέσα στην Πετρούσα και για ένα ακόμη παιχνίδι ο Μαλλές ήταν εξαιρετικός, με σωστές τοποθετήσεις και συγκεντρωμένο ματς σε όλο το 90λεπτό.
  • ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνης): Παίζει με πολύ μεγάλη ωριμότητα λες και αγωνίζεται πολλά χρόνια ο 17χρονος αμυντικός μέσος ήταν παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έκοβε, μοίραζε, έκανε εξαιρετικό ματς και βοήθησε την ομάδα του να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη.
  • ΣΙΓΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(Δόξα Βώλακα): Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του δεν χρειάστηκε να σκοράρει αλλά να μοιράσει δύο ασίστ για το 3-2 απέναντι στο Καλαμπάκι. Αυτή την φορά πέτυχε δύο γκολ στο 57’ και το 62’ και ήταν ο πρωταγωνιστής για να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς η ομάδα του.
  • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ(Ορφέας Χωριστής): Από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της φετινής εκπληκτικής πορείας του Ορφέα ο Αμανατίδης για μια ακόμη φορά αμέτρητα χιλιόμετρα βοηθώντας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.
  • ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης): Δικαιωματικά παίρνει φανέλα βασικού ο φορ των νικητών μια και ήταν ο χρυσός σκόρερ της ομάδας του και μόνιμη πηγή κινδύνων στην αντίπαλη άμυνα. Τεράστια ψυχραιμία στο γκολ που πετυχαίνει με πλασέ στην επαναφορά με το «κακό» του πόδι για να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στον Μακεδονικό.

10.ΜΑΥΡΟΒΑΣΙΛΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου): Αρχικά να του ευχηθούμε περαστικά μια και σε εναέρια μονομαχία με αντίπαλο έσπασε την μύτη του. Πολύ καλό ματς, βοήθησε πολύ με την ποιότητα του στο χώρο του κέντρου για να φτάσει η ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

11.ΑΒΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(Α.Ε. Καλή Βρύσης): Έπαιξε σαν αρχηγός, μέσα σε όλες τις καλές και ποιοτικές προσπάθειες της ομάδας του, βοήθησε σημαντικά για να έρθει το πρώτο τρίποντο της Καλή Βρύσης την φετινή περίοδο.

Δ. Αδ.

One thought on “Καλύτερη 11αδα της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

  • 1 Μαρτίου 2023, 2:47 μμ
    Permalink

    Πολύ καλή ενημέρωση και ειδικά για εμάς τους Έλληνες του Εξωτερικού σας ευχαριστούμε πολύ να είστε καλά

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *