Καλύτερη 11αδα της 15ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Δράμας

Φτάσαμε αισίως στα μισά του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στα «κόκκινα». Οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και η επιλογή για την αρχική 11αδα της αγωνιστικής γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Μέσα από την βοήθεια των συνεργατών μας, πάμε να δούμε την 11αδα γι’ αυτή την αγωνιστική:

1: ΚΑΝΑΚΗΣ: Κέρδισε στα σημεία την θέση από τον Ζιάκκα του Ξηροποτάμου ο νεαρός τερματοφύλακας των Αμπελοκήπων που ήταν εξαιρετικός στο 0-1 της ομάδας του στην Αλιστράτη, κάνοντας μάλιστα στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς τρεις καθοριστικές επεμβάσεις.

2: ΜΕΛΕΝΙΚΙΩΤΗΣ: Απλά καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον Βώλακα ο 19χρονος δεξιός μπακ της Προσοτσάνης. Αμέτρητα χιλιόμετρα και πολύ καλές άμυνες απέναντι σε παίκτες της ποιότητας του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννη Σίγγου και του Αντώνη Βασιλειάδη.

3: ΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ: Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τον αριστερό εξτρέμ του Καλαμπακίου με αρκετές επελάσεις, έχοντας συμμετοχή σε ένα γκολ και πετυχαίνοντας και ένα τέρμα στο 4-0 της ομάδας του Καλαμπακίου με αντίπαλο την Καλή Βρύση.

4: ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: Μια από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές της Πετρούσας το καλοκαίρι, έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας με καλές εμφανίσεις και αυτή την φορά ήταν και καθοριστικός επιθετικά πετυχαίνοντας στο φινάλε του πρώτου μέρους το 1-0 της ομάδας του απέναντι στο Δοξάτο.

5: ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ: Ένα ακόμη φοβερό ματς από τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό του Βώλακα που ήταν άριστος στις μεταβιβάσεις και με καίριες τοποθετήσεις στην άμυνα ξεχώρισε με την παρουσία του.

6: ΜΙΤΡΕ: Δύο παιχνίδια δύο καθοριστικά γκολ που δίνουν 6 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Σκόραρε στο 90’ με την Πετρούσα το 1-0, το έκανε και στην Αλιστράτη με συνολικά πολύ καλή παρουσία για την ομάδα του.

7: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: Εξελίσσεται ως ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ορφέα Χωριστής στο χώρο του κέντρου, πετυχαίνοντας αυτή την φορά και το καθοριστικό και χρυσό γκολ της ομάδας του στη νίκη με 1-0 μέσα στον Καλαμώνα.

8: ΚΑΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: Κάθε αγωνιστική και καλύτερος ο νεαρός μέσος που παίζει πρώτη φορά φέτος στη μεγάλη κατηγορία και έχει πάρει φανέλα βασικού σε όλα τα παιχνίδια του Ξηροποτάμου. Πολύ καλός ανασταλτικά στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Νέας Αμισού.

9: ΔΟΥΜΠΛΑΤΖΗΣ: Μπορεί να μη σκόραρε ο δυναμικός φορ του Ορφέα αλλά ήταν εξαιρετικός, άνοιξε διαδρόμους για τους συμπαίκτες και ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα.

10: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ: Από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος για ένα ακόμη ματς έκανε όλο το παιχνίδι της ομάδας του και σαν κερασάκι στην τούρτα της εξαιρετικής του απόδοσης ήρθε το εύστοχα εκτελεσμένο πέναλτι στο φινάλε της αναμέτρησης.

11: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Ο νεαρός παίκτης της Πετρούσας είναι σε καλό φεγγάρι και το απέδειξε και στο ματς με το Δοξάτο. Από τα δικά του πόδια ξεκινάει το 1-0 και ο ίδιος διώχνει κάθε άγχος από την ομάδα του με ωραίο τελείωμα για το 2-0 στο 77’.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *