Δόξα Πετρούσας – Φίλιπποι Δοξάτου 2-0: Επανήλθε στις νίκες και ανέβηκε βαθμολογικά

Βαθιά βαθμολογική ανάσα σημείωσε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τους Φιλίππους Δοξάτου στους οποίους ντεμπούτο στον πάγκο έκανε ο Χρήστος Ζεκερίδης.

Μια νίκη που ανέβασε την Πετρούσα στους 20 βαθμούς στη μέση της βαθμολογίας και από την άλλη πλευρά άφησε το Δοξάτου στους 10 πόντους σταθερά κάτω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά στο πρώτο μέρος με την Πετρούσα αναμενόμενα από την αρχή του ματς να έχει τα ηνία του αγώνα και να πιέζει τον αντίπαλο απειλώντας δύο φορές με τον Κύρτση και μια σε προσπάθεια και σουτ του Ξενίδη άουτ.

Πολύ καλές ευκαιρίες η Πετρούσα είχε και με Κυριακίδη Σταύρου σουτ άουτ και Αντωνιάδη σέντρα σουτ, ενώ σε γύρισμα του Ξενίδη ο Μόσχος έκοψε με τάκλιν και παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ σε αυτή την φάση.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το γκολ του Νίκου Κοκοτσάκη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Αντωνιάδη να κάνει ωραία σέντρα, ο Τζάρτζαλος έκανε γυριστή κεφαλιά απομάκρυνε ο Καραγιαννίδης και στην επαναφορά από κοντά ο Κοκοτσάκης έκανε το 1-0.

Το Δοξάτο προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο β’ μέρος και στο ξεκίνημα του έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαραλαμπίδη με θετική επέμβαση να κρατάει το μηδέν.

Το β’ μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, είχε όμως ένα πολύ ωραίο γκολ του Αντωνιάδη, μετά από προσπάθεια του Κυριακίδη και σουτ στα σώματα, ο Αντωνιάδης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Αντωνίου Παρασκευά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Πετρούσας(Κυριακίδης Δημήτρης): Χαραλαμπίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Κύρτσης, Κυριακίδης, Αντωνιάδης, Καλλέργης, Παναγιώτου Φόρης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γάιδας, Κατσαβουνίδης και Γεωργιάδης Στέφανος.

Φίλιπποι Δοξάτου(Χρήστος Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Κώστας, Κοτζαμάνης, Καράνταης Πέτρος, Γρηγοριάδης, Μόσχος, Ζαπουνίδης, Παντίκογλου, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Βασιλακάκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βιράνης, Θεοφανίδης, Αποστολίδης και Δημητριάδης Α.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *