Καλη Βρύση – Ακρίτας Ν. Κρώμης 4-1 : Κέρδισε τον Ακρίτα έχασε τον Τσακίρη η Κ. Βρύση

Στο γήπεδο της Κ. Βρύσης η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να κερδίσουν με 4-1 την ομάδα  του κ. Ταντσίδη που είναι νέος προπονητής της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κ. Βρύση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σεμπελίδη μόλις στο 12ο λεπτό. Στην συνέχεια ο Ακρίτας ισορρόπησε έχασε σπυδαίες ευκαιρίες με Κουγιομτζίδη και Γεωργιάδη.

Στο 24’ σε φάουλ του Λάμπρου ο Μπούτιος θα κάνει την προβολή μέσα από την περιοχή για να γίνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 36’ ο Δάτσιος Αθ. Θα κάνει το 3-0.

Στο 40’ ο Τσακίρης θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ακρίτας ήταν καλύτερος και έχασε 5 καλές ευκαιρίες να μειώσει με Γεωργιάδη, Καλαϊδόπουλο και Καραγεωργίου και στο 75’ ο Γεωργιάδης έκανε το 3-1 μειώνοντας το σκορ για τον Ακρίτα σημειώνοντας το πρώτο τέρμα της ομάδας του στην Α’ κατηγορία μετά από 11 χρόνια.

Στο 87’ η Καλή Βρύση θα κερδίσει πέναλτι με τον Μπεζυργιάννη για αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το τελικό 4-1.

Από την Καλή Βρύση ξεχώρισαν οι:  Δάφτσιος Αθ., Λάμπρου και Μπούτιος, ενώ για τον Ακρίτα οι: Γεωργιάδης, Καλαϊδόπουλος και Πλακίδης.

Αρκετά παράπωνα από την διαιτησία του κ. Παυλίδη είχαν οι δύο ομάδες και κυρίως για την κόκκινη του Τσακίρη για την Καλη Βρύση και για το πέναλτι που δίνει κατά του Ακρίτα για τους φιλοξενούμενους.

Φάσεις Αγώνα

12’ Κόρνερ για την Κ. Βρύση με τον Λάμπρου κεφαλιά του  Σεμπελιδη 1-0

14’ Σουτ του Γεωργιάδη απόκρουσε ο Τσακίρης

15 ‘ Σέντρα Κωνσταντινίδης ψαλιδάκι του Λάμπρου αουτ

16’ Γεωργιάδη σουτ Κογιμτζιδη άουτ

18’ Σου του Αβράμη άουτ

24 Φάουλ με τον Λάμπρου προβολή του  Μπουτιου 2-0

25 Σουτ του Γεωργιάδη απόκρουσε ο Τσακίρης

33’ Ωραία κούρσα του Μπουτιου τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα κάνει το σουτ άουτ

36 Κεφαλιά του Δάφτσιους Αθ. Και 3-0

51’ Δοκάρι η Καλη βρύση με τον Αβράμη

52’ πάσα του Γεωργιάδη στον Καραγεωργίου σουτ ο δεύτερος άουτ

53’ Γεωργιάδης τετ α τετ θα κάνει το σουτ άουτ

68’ τετ α τετ ο  Καλαιδοπουλο θα κάνει το σουτ άουτ

69’ Τετ α τετ ο Σεμπελιδης σουτ άουτ

74’ Γεωργιάδης 3-1 ο Ακρίτας

77’ Σ’εντρα του Βουγόγια προβολή του Μπεζυργιάνη θα σώσει πάνω από την γραμμή ο Ταντσίδης

87’ Πέναλτι του Μπεζιργιάνη 4-1

Κ. Βρύση(Βασιλειάδης): Τσακίρης, Κόττας, Χατζηνικολάου, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Αθ., Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Μπούτιος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπεζιργιάνης, Βουγόγιας, Γεωργιάδης, Κοφίδης, Βασιλειάδης.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης: Δερμεδεσιώτης, Αλβανός, Πλακίδης, Καλαϊδόπουλος, Ταντσίδης, Ωραιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μωϋσίδης, Γεωργιάδης, Κιουμουρτζής, Τσαμπάζης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Καραγεωργίου, Κογιμτζίδης, Καπαγερίδης και Μουστάκας.

*** Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ένα αρνητικό γεγονός καθώς «μικρός παίκτης» αντικαταστάθηκε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.. και το μόνο σίγουρο είναι ότι έτσι δεν θα κρατήσουμε τα παιδιά στα γήπεδο κάτι το οποίο πρέπει να είναι ο στόχος του τοπικού ποδόσφαιρου, δηλαδή να παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές και από εκεί και πέρα οι παίκτες να διασκεδάζουν το παιχνίδι διότι θα αρχίσουν να μειώνονται κι άλλο οι ομάδες και το πρόβλημα να γίνεται μεγαλύτερο.

Μπουτζέκης Δημήτριος

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *