Εθν. Αστ. Καλλιφύτου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Καλλίφυτο και τους Αμπελόκηπους, ντέρμπι καθώς η Καλλίφυτος σιγά σιγα βρίσκει την παλιά της αγωνιστική ταυτότητα. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με καλό ρυθμό με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν αρκετά κέφια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν με Καραγκιοζίδη και Μήτρε   στο πρώτο δεκάλεπτο. Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν οι φιλοξενούμενοι το παιχνίδι όταν στο 20’ μετά από κόρνερ η μπάλα θα βρει σε αμυντικό με τον Τσακιρίδη να αποκρούει εξ’ επαφής.

Στο 25’ νέο κόρνερ για τους Αμπελόκηπους η μπαλα θα φτάσει στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Καραγκιοζίδης θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καλλίφυτο όταν ο Φουρουτζής μπήκε από δεξιά έσπασε την μπάλα στο Παρουτσή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Νεα ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Παρουτσης θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει δύο φορές αλλα και οι δύο θα βρουν σε αμυντικούς.

Στο 35’ πάσα του Μαντά στον Φουρουτζή που θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0 για την Καλλίφυτο.

Στο 39’ σέντρα σου του Κ. Κυσσίδη ο Τσακιρίδης θα αποκρούσει με υπερένταση ενώ στην συνέχεια της φάσης  διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι σε πέσιμο του Τρελόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι καλύτερα και στο 48’ ο Τρελόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ κεφαλιά του Μίτρε η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 65’ ο Καραγκιοζίδης θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστέρα θα βγάλει την σέντρα και ο Μελίδης με κεφαλιά θα κάνει το 1-1 για τους Αμπελόκηπους.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος είχε δύο καλές ευκαιρίες με Μαντά και Παρουτσή με το 1-1 να παραμένει. Στο 80’ ο θα γίνει σέντρα από αριστερά ο Τρελόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον βοηθό να έχει σηκώσει την σημαία του με το 1-1 να παραμένει.

Στο 82’ νέα διαμαρτυρία για πέναλτι για τους φιλοξενούμενους όταν ο Καραγκιοζίδης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να βρίσκεται στο έδαφος μετά από διεκδίκηση με τον Τσακιρίδη.

Στο 85’ τετ α τετ του Φουρουτζή θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει εκτός, με το μαρκάρισμα του αμυντικού να είναι στα όρια του φάουλ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 89’ να πετύχει γκολ η Καλλίφυτος όταν ο Μαντάς θα κάνει την σέντρα ο Παρουτσής θα κατεβάσει την μπάλα θα σουτάρει και αυτή να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπόσκου.

Στο 90’ τετ α τετ του Φουρουτσή που σούταρε με τον Μπόσκο να μπλοκάρει και το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Καλλίφυτο ξεχώρισαν οι: Φουρουτζής, Τσάκαλος, Παρουτσής, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Καραγκιοζίδης, Μίτρε, Κυσσίδης Κ.

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου (Θ. Ματρακούκας): Τσακιρίδης, Κυριακίδης, Νεοφυτίδης, Σεμπελίδης,Χαραλαμπίδης, Τσάκαλος, Παπαδόπουλος, Φερσιζίδης, Παρουτσής, Μαντάς, Φουρουτζής.

Α.Ε. Αμπελοκήπων: Μπόσκος, Τσάννης, Κυσσίδης Κ., Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Παπαδόπουλος, Αλλα, Μίτρε, Χριστοφορίδης, Καραγκιοζίδης, Τρελόπουλος.

Αγωνίσθηκαν επίσης οι: Μελίδης, Γιαγκάζογλου, Κυσσίδης Αθ.,Δαφνάκης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *