Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Καλαμπακίου 1-0: Πρώτα χαμόγελα νίκης για τους γηπεδούχους σε ματς λεπτομερειών

Παιχνίδι τακτικής, κλειστό, νευρικό και λεπτομερειών ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο της Πετρούσας μεταξύ της τοπικής Δόξας και της Α.Ε. Καλαμπακίου.

Νικητές οι γηπεδούχοι με σκορ 1-0 και τα πρώτα χαμόγελα νίκης, ενώ αντίθετα προβληματισμός στο Καλαμπάκι που παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρία παιχνίδια.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες μπροστά στο φόβο της 3ης σερί ήττας να είναι πολύ επιφυλακτικές στο παιχνίδι τους.

Το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας, οι καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος όμως δημιουργήθηκαν από τους γηπεδούχους με καλύτερη όλων ένα σουτ του Γάιδα έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Ίδια εικόνα και στο β’ μέρος με το Καλαμπάκι να μπαίνει καλύτερα, την Πετρούσα να ισορροπεί σε ματς λίγων ευκαιριών, σε μια από αυτές όμως σε σουτ του Μαρκόπουλου(τον ανέβασε στα χαφ στο β΄ μέρος ο Ηλίας Παντζαρίδης και δικαιώθηκε) και ασθενή απόκρουση του Τάφα ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Θόδωρος Καλλέργης σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Το Καλαμπάκι προσπάθησε στο χρόνο που απέμενε να φτάσει στην ισοφάριση και είχε δύο καλές στιγμές με τον Σίμο Ευαγγελίδη που προωθήθηκε στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να κάνει την πολύ μεγάλη φάση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μαμσάκος Θόδωρος με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Μάνο Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης): Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Μαρκόπουλος(82’ Ιορδανίδης), Τουκμακτσής, Βασιλειάδης Παύλος(88’ Ζεδαμάνης), Ντόμπρος, Αντωνιάδης Γιάννης(62’ Αυγουστάτος), Αυγητίδης, Καλλέργης(82’ Βαβάτσης), Γάιδας, Κοντογιάννης Γιάννης(62’ Κατσαβουνίδης Παναγιώτης).

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Αντώνης Παπάζης): Τάφα, Χαλβατζής(46’ Τζιβανάκης), Αλμανίδης Στέφανος(88’ Λεϊλόγλου), Ευαγγελίδης, Δεμενελούδης, Πασχαλίδης, Ρετζέπ Ογλού(78’ Στρατηγέλης), Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλλι, Αλμανίδης Θόδωρος(12’ λ.τ. Ηλιόπουλος).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *