Δόξα Βώλακα – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 5-1: Άνετη επικράτηση και σταθεροποίηση στην κορυφή για τους γηπεδούχους

Σταθεροποιείται στην κορυφή της βαθμολογίας η Δόξα Βώλακα μετά το νικηφόρο 5-1 στην έδρα της απέναντι στην ποιοτική φέτος ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλίφυτου.

Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 59 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους 3 βαθμούς την Προσοτσάνη και 4 τον Ορφέα Χωριστής στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά η Καλλίφυτος παραμένει στην 11η θέση με 26 βαθμούς, είδε όμως τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου να πλησιάζει στους 24 και πλέον βάση του καλού προγράμματος που έχει θέλει 4 βαθμούς στα 3 ματς που απομένουν για να εξασφαλίσει την παραμονή της χωρίς εμπλοκή σε διαδικασίες μπαράζ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού ο Βώλακας μπήκε με πατημένο το «γκάζι» από το ξεκίνημα του ματς και μόλις στο 1’ από ωραία ενέργεια και σουτ του Μαλίκη μέσα από την περιοχή κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 1-0.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το γρήγορο γκολ η ομάδα της Καλλιφύτου στο 5’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 από ωραία ενέργεια του Ντίνου Δράμπαλη που πέρασε ανάμεσα σε  δύο αμυντικούς και με ωραίο πλασέ σκόραρε παρά την προσπάθεια του Τσακιρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 30’ με τον Μιχάλη Ασλανίδη να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πέτρου Μποσκοψίου, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο παθών κάνοντας το 2-1.

Πριν προλάβουν να χαρούν οι φιλοξενούμενοι στο 32’ ο Ηλίας Μουζενίτοβ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1.

Ο Βώλακας έμεινε με 10 παίκτες στο 35′ λόγω αποβολής του Καρπιτσάρη που έκοψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ουσιαστικά με το ξεκίνημα του β’ μέρους κλείδωσε το ματς με κόρνερ του Γιάννη Σίγγου και κεφαλιά του Πέτρου Μποσκοψίου στο 2ο δοκάρι διαμορφώνοντας το 4-1.

Οι αλλαγές του Βώλακα έκαναν πιο επιθετική την ομάδα στο τελευταίο μισάωρο και ο Γιάννης Τσαμπάζης για 2η σερί αγωνιστική σκόραρε με ωραία προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Κώστα Δημόπουλο και Χαράλαμπο Θαμνίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Χαλκίδης(81’ Κυμτσάρης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(75’ Σταμπουλής Θανάσης), Δράμπαλης Ντίνος, Στάικος Νίκος(66’ Σταμπουλής Ηλίας), Μουζενίτοβ(66’ Τσαμπάζης Γιάννης), Μαλίκης(66΄Βασιλειάδης Αντώνης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσακιρίδης, Κυριακίδης, Νεοφυτίδης, Σεμπελίδης, Τσάκαλος(58’ Σαχανίδης), Ταχτσόγλου, Φουρουντζής, Φερσιζίδης, Ασλανίδης Μιχάλης(81’ Ζαμπούνης), Μαντάς, Παρουτσής.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *