Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Γ.Σ Προσοτσάνης 0-0: Πολύτιμος βαθμός για τους γηπεδούχους, τρίτη σερί ισοπαλία για τους πρωταθλητές

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ένα από τα πιο δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής έγινε στο Νευροκόπι με τον τοπικό Ακρίτα να μένει στη λευκή ισοπαλία με αντίπαλο την πρωταθλήτρια και διεκδικήτρια και φέτος του τίτλου ομάδα της Προσοτσάνης.

Μια ισοπαλία η τρίτη συνεχόμενη για την Προσοτσάνη που την φέρνει πλέον στους 56 βαθμούς, τρεις πόντους πίσω από την κορυφή, ενώ ο ψυχωμένος Ακρίτας ανέβηκε στους 24 και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία το προσεχές Σάββατο να παίξει ένα ΤΕΛΙΚΟ παραμονής στο γήπεδο Φτελιάς με αντίπαλο το Δοξάτο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είδαμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με την Προσοτσάνη να έχει την πλήρη κατοχή της μπάλας, αλλά να δυσκολεύεται να μπει στην αντίπαλη περιοχή από την άψογα οργανωμένη μεσοαμυντικά ομάδα του Ακρίτα.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος την πιο μεγάλη φάση την είχε ο Ακρίτας όταν σε γύρισμα του Παπαμιχαήλ προς τον τερματοφύλακα ο Μπάτζιος βρέθηκε σε θέση βολής τέτατετ με τον Αβραάμ το σουτ που έκανε όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Προσοτσάνη παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε πολλά αβίαστα λάθη, είχε νευρικότητα, άγχος και εύκολες λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Καλύτερη της φάση στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Τόπι σε εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζή που πέρασε άουτ.

Σίγουρα την Προσοτσάνη την επηρέασε και η αναγκαστική αλλαγή του Μελενικιώτη λόγω τραυματισμού στο 24’ και οι εσωτερικές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει ο Φώτης Χατζηκυριάκου.

Στο β’ μέρος η Προσοτσάνη όσο περνούσε η ώρα του ματς αύξανε την πίεση της στα καρέ του αντιπάλου με συνεχόμενα κόρνερ και φάουλ, καλά διαβασμένοι οι γηπεδούχοι όμως κατάφερναν και κρατούσαν μακριά από την εστία τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

Καταπληκτική επέμβαση του Γιάννη Αλεξίου στο φινάλε του ματς!!!

Η Προσοτσάνη έψαχνε με περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι της και βοηθούμενη από τον προπονητή της με έξυπνες κινήσεις από τον πάγκο και εσωτερικές αλλαγές να βρει την μεγάλη φάση και να πάρει το ματς και την βρήκε.

Στο 89’ ο Μάριο Τόπι βγήκε με ωραία προσπάθεια από αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε ένα σουτ κεραυνό που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον εξαιρετικό για ένα ακόμη παιχνίδι τερματοφύλακα του Ακρίτα Γιάννη Αλεξίου που εκτινάχθηκε στο γάμα της εστίας ενστικτωδώς και κράτησε ουσιαστικά το μηδέν για την ομάδα του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Παστιάδη Μάνο και Ρηγούλη Στέφανο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Δημήτρης Βασιλειάδης): Αλεξίου, Αμπατζίδης, Μιχαηλίδης Χρήστος(89’ λ. τ. Ζυρινίδης Γιάννης) , Ζυρινίδης Τάσος, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Σέγκος Θανάσης(60’ Σέγκος Κώστας), Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Μπάτζιος(85’ Κιοσέογλου), Τολμαϊδης.

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Μελενικιώτης(23’ λ. τ. Παυλίδης Παύλος), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ματζιάρης(59’ Γουνατίδης), Ρούσσος, Ευκαρπίδης(68’ Λυκίδης), Τσακμακίδης Κώστας(68’ Λίπο), Τόπι.

Ευχαριστούμε το γραφείο τύπου της Προσοτσάνης Γ.Σ. για το φωτογραφικό υλικό”

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *