Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Καλαμπακίου 3-2: Καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε με δυο γκολ στις καθυστερήσεις!!!

Καταπληκτικό παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα της φετινής χρονιάς έγινε στο Βώλακα με την γηπεδούχο ομάδα της Δόξας να κερδίζει με σκορ 3-2 την ποιοτική Α.Ε. Καλαμπακίου και να φτάνει τους 36 βαθμούς με την 11η νίκη της και πλέον μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή.

Το Καλαμπάκι παραμένει ψηλά στη βαθμολογία στη 5η θέση με 28 βαθμούς και φεύγει από το ματς με την πικρή γεύση ότι έκανε το πολύ δύσκολο να ανατρέψει το 2-0 σε 2-2 και δεν μπόρεσε να το κρατήσει στα λεπτά των καθυστερήσεων δεχόμενο το γκολ από τον Γιάννη Τσαμπάζη.

Ένα παιχνίδι σίγουρα όχι για καρδιακούς, με 4 γκολ, 2 δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πάρα πολλές τελικές φάσεις κυρίως για την γηπεδούχο ομάδα, αλλά και το ποιοτικό Καλαμπάκι να έχει τις καλές του στιγμές στο ματς.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 5’ ωραία προσπάθεια από αριστερά του Γιάννη Σίγγου παράλληλη σέντρα και ο Νίκος Στάικος με προβολή θα μπει μέσα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Βώλακα.

Στο 8’ εκτελεί φάουλ ο Δράμπαλης Κώστας και ο Πέτρος Μποσκοψίου με προβολή την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 43’ ωραία κοφτή τρίπλα του Αγγελόπουλου πέφτει από μαρκάρισμα του Μαρκόπουλου, πέναλτι δίνει ο ρέφερι που εκτελεί άουτ ο Καπτέλι παρότι έπεσε στην άλλη γωνία ο Παγκάκης.

Στο 48’ νέο πέναλτι κερδίζει ο Αγγελόπουλος σε πτώση του από μαρκάρισμα του Κασσού, αυτή την φορά το εκτελεί ο ίδιος και παρά το γεγονός ότι βρίσκει την μπάλα ο Παγκάκης το χτύπημα είναι δυνατό και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 76’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παναγιώτογλου σε μαρκάρισμα στον Μουζενίτοβ με τον διαιτητή να κρίνει ότι ο παίκτης του Βώλακα ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 90’ ωραίο γύρισμα του Καπτέλι ο Αγγελόπουλος με ωραία κίνηση σέντερ φορ με δυνατό σουτ θα κάνει το 2-2 για το Καλαμπάκι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 92’ σουτ του Γιάννη Σίγγου στο κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης ασίστ του Σίγγου στον Γιάννη Τσαμπάζη που με κοντινό συρτό σουτ θα κάνει το 3-2 για τον Βώλακα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Πουλικίδης Κώστας με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Παρασκευούδη Αλέκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης(54’ Μιχαηλίδης), Χαλκίδης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Μαρκόπουλος(46’ Κασσός), Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Κώστας, Στάικος Νίκος(81’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλίας, Μαλίκης(31’ Μουζενίτοβ).

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης): Τάφα, Παναγιώτογλου, Ποιμενίδης, Κλόγκιρι, Μουζακίτης(46’ Διαμαντί), Καρράς(26’ Χιντζίδης), Αγγελόπουλος, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης(82’ Ισάκου), Καπτέλι, Προκοπίου.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *