Δόξα Βώλακα – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-0: Με την σφραγίδα του Γιάννη Σίγγου έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής

Μια ακόμη νίκη, την 12η σε 17 αγώνες πέτυχε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας στο ντέρμπι του Λεκανοπεδίου με σκορ 2-0 στο γήπεδο της την ομάδα του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, ανεβαίνοντας στους 39 βαθμούς και μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής.

Από την άλλη μεριά, ο αξιόμαχος και βελτιωμένος Ακρίτας παρέμεινε στους 16 βαθμούς, βλέποντας όμως το Δοξάτο να ηττάται την ίδια ώρα από την Χωριστή, παραμένει πάνω από την διαχωριστική ζώνη και βλέπει ως πολύ οριακό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αλιστράτης.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τον Ακρίτα να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο 15λεπτό και να απειλεί δύο φορές με τον σέντερ φορ του Μιχαηλίδη Χρ.

Ο Βώλακας άρχισε να βρίσκει μετά το 20λεπτό τα πατήματα του, δυσκολευόταν όμως να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις και μακρινά σουτ  την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Ακρίτα.

Στο β’ μέρος ο Βώλακας όπως αναμενόταν έγινε ακόμη πιο πιεστικός και έφτασε μέσα σε 5λεπτά με την ποιότητα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννη Σίγγου να πετύχει δύο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι απέναντι σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Στο 57’ ο Μαλίκης έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από δεξιά, ο Γιάννης Σίγγος με άψογο κοντρόλ και σουτ στην απέναντι γωνία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιάννη Αλεξίου κάνοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και πάλι ο Σίγγος διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιαμανής Αντώνης με βοηθούς Τζιερτζίδη Στέφανο και Μπαρούμα Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης): Μιχαηλίδης Π., Χαλκίδης, Καρπιτσάρης Ν.(46’ Στάικος Νίκος), Κασσός, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Κώστας(82’ Παπαδημητρίου Θ.), Μουζενίτοβ(82’ Σίγγος Ηλίας), Σταμπουλής Ηλίας(62’ Τσαμπάζης), Μαλίκης(75’ Δράμπαλης Θανάσης).

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Δημήτρης Βασιλειάδης): Αλεξίου, Μεσελίδης, Μιχαηλίδης Χρ., Τολμαϊδης, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης(69’ Σαρνταρίδης), Σέγκος Κώστας, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος(46’ Χαλκίδης Ε.), Αμπατζίδης(80’ Χαλκίδης Ν.), Ζυρινίδης Τάσος.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *