Δόξα Βώλακα – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-0: Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους που κυριάρχησαν στο ματς

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Η ομάδα του Βώλακα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του λεκανοπεδίου κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.


Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, κυριάρχησαν σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και κυρίως στο β’ μέρος με την είσοδο του Ηλία Σταμπουλή δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ και έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα κάτι που παραδέχθηκε ιπποτικά στο τέλος και ο προπονητής του Ακρίτα Στρατός Κονταξής.


Ένας Ακρίτας που ήταν πολύ καλός μεσοαμυντικά κυρίως στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε όμως να φανεί σχεδόν καθόλου επιθετικά με τον κεντρικό αμυντικό του Βώλακα Πέτρο Μποσκοψίου να είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι από το 75′ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του κεντρικού αμυντικού Μαυρόπουλου.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 53′ πολύ ωραία τριπλά και σουτ του Γιάννη Σίγγου έξω απο την περιοχή στο γάμα της εστίας και το 1-0 για τον Βώλακα.

Στο 86′ ωραία προσπάθεια του Μουζενίτοφ και σέντρα, προσπαθεί ο Παναγιώτου η μπάλα στρώνεται στο Μίλτο Βασιλειάδη που με σουτ σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του ματς Ισαάκ Λαμπριανίδης με βοηθούς Αλβανίδη και Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Βώλακα(Χρήστος Αθανασιάδης):
Παγκάκης, Χαλκίδης, Σεβδίλης, Μποσκοψίου, Μαρκόπουλος, Μίλτος Βασιλειάδης, Μαλίκης, Καρπιτσάρης, Τσαμπάζης, Μουζενίτοφ Ηλίας, Σίγγος Γιάννης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σταμπουλής Ηλίας, Σταμπουλής Σάκης, Μαρίγκος, Παναγιώτου.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Στράτος Κονταξής):
Μιχαηλίδης Παρθένης, Μουζενίτοφ Γιάννης, Γαλόπουλος, Μαυρόπουλος, Τσενεκλίδης, Ζυρινίδης, Αμπατζίδης, Μπάτσιος, Μιχαηλίδης, Σωτηρόπουλος, Τσακίρης.
Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Κεσόπουλος, Εξουζίδης, Κιοσέογλου Δημήτρης, Μαυρόπουλος.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *