ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 1–0:  Ανώτερος ο Βώλακας που πήρε μια αγχωτική νίκη

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Βώλακας με αντίπαλο τον Καλαμώνα σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και είχαν αρκετές ευκαιρίες με το 1-0 να τους αδικεί, αντίθετα ο Καλαμώνας είχε αμυντικούς προσανατολισμούς καθώς παρατάχθηκε με αρκετά προβλήματα 6 ποδοσφαιριστές ήταν ανέτοιμοι όπως τόνισε και ο κ. Κιοσσές στην συνέντευξη τύπου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό πίεσαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο Βώλακας έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τους Σίγγο Ι., Κασσό και Δράμπαλη με το 0-0 να παραμένει.

Συνέχισε ο Βώλακας να δημιουργεί ευκαιρίες με πιο σημαντική αυτή στο 25’ όταν ο Σίγγος έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Μποσκοψίου θα στείλει την μπάλα άουτ.

Ο Βώλακας συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο  42’ ο Σίγγος θα σπάσει την μπάλα στον Σταϊκο που θα πιάσει την προβολή με τον Ματζιώρη να αποκρούει, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα το παιχνιδιού δεν άλλαξε και στο 52’ ο Βώλακας είχε δοκάρι σε σουτ του Σίγγου έξω από την περιοχή. Νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 57’ όταν Δράμπαλης Κ. εκτέλεσε το κόρνερ έπιασε την κεφαλιά ο Σταμπουλής με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 67’ ο Μουζενίτοβ θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Σίγγος θα κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Στην συνέχεια η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε πλην το τελευταίου πενταλέπτου εκεί που Καλαμώνας βγήκε μπροστά και προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες και διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Βώλακας προβλημάτισε με την επιθετική του δυστοκία και που δεν μπόρεσε να μετατρέψει τις ευκαιρίες σε γκολ καθώς είχε 21 τελικές έναντι 5 των φιλοξενούμενων.

Απο τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Σταμπουλής Ηλ., Σίγγος και Δράμπαλης, ενώ απο τους φιλοξενούμενους Ματσιώρης, Ντόβας και Παναγιώτου Αν.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Παυλίδης, Μπούλης, Γκόντε

Δόξα Βώλακα(Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης(87′ Καρπιτσάρης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Δράμπαλης Κ.(70′ Μαρκόπουλος), Σίγγος Ι., Σταμπουλής, Σταϊκος Ν.(87′ Σταϊκός Δ.), Μουζενίτοβ(70′ Τσαμπάζης), Παπαδημητρίου(38′ Βασιλειάδης Μ.).

Άρης Καλαμώνα(Κιοσσές): Ματσιώρης, Βέϊς(65′ Δεληκωστίδης), Ντόβας, Βουβαλίδης, Ιωαννίδης, Γεωργιάδης, Αλμανίδης Θ.(81′ Πατσούκης), Παναγιώτου Α., Παναγιώτου Χ.(76′ Νικολαϊδης), Καγιάογλου, Φλέγγας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *