Βώλακας – Ξηροπόταμος 1-2: Μεγάλο διπλό για τον Μέγα σε δύσκολη έδρα(Φώτο – Βίντεο)

Την νίκη με 1-2 πέτυχε ο Ξηροπόταμος στην δύσκολη έδρα του Βώλακα, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε μια πολύτιμη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ξηροπόταμος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Τανούσι μπήκε στην περιοχή πήγε να σπάσει την μπάλα στο πέναλτι με τον αμυντικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βώλακα. Στο 24′ ο Τανούσι έκανε μια ωραία ενέργεια απο αριστερά θα παίξει τον Λυκίδη που θα κάνει το 0-2 για τηυν ομάδα του Ξηροποτάμου.

Στην συνέχεια ο Βώλακας προσπάθησε να βρει κάποιο τέρμα χάνοντας σπουδέες ευκαιρίες με Στάϊκο, Χαλκίδη με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Βώλακας παρουσιάστηκε βελτιωμένος και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Στάϊκο, Σίγγο και Σταμπουλή Ηλ. Στο 76′ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Στάϊκο να κάνει το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βώλακας: Παγκάκης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Στάϊκος, Βασιλειάδης, Σίγγος, Δράμπαλης, Μουζενίτοβ, Σταμπουλής, Μαλίκης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Στάϊκος Ν., Τσαμπάζης, Μπραζιώτης,Κασσός

Ξηροπόταμος: Ζιάκας, Κελεσίδης, Καρασαββίδης, Πάνος, Τσιάρας, Καλαϊδόπουλος, Τανούσι, Μήτρου, Κιοσσές, Καρασαββίδης Χ, Λυκίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *