Α.Ε. Κ. Βρύσης: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά

η Α.Ε. Κ. Βρύσης ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Κώστα Παχατουρίδη στον πάγκο της ομάδας, καθώς ανακοίνωσε μια ντουζίνα ανανεώσεις 4 μεταγραφές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕ Καλής Βρύσης,το ΔΣ της ομάδος μας σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ.Παχατουρίδη Κώστα προχωρήσαμε στις πρώτες κινήσεις για την νέα σεζόν.

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όλος ο βασικός κορμός, οι ψυχάρες της ομάδος μας συνεχίζουν και την νέα χρονιά: Αβράμης Βασίλης Μπαλτζιδης Μάκης Τσακίρης Μαρίνος Αφοί Δάφτσιου Χρήστος,Θανάσης ,Νίκος Λάμπρου Δημήτρης, Βογόγιας Βασίλης, Κόττας Γεώργιος του Μιχαήλ, Μπούτιος Μάρκος, Γούργουλης Κωνσταντίνος.

Επίσης επιστρέφουν στα παλιά λημέρια τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στα μέγιστα την ομάδα μας με την εμπειρία και το ταλέντο που διαθέτουν: Αβραμης Πέτρος του Νικολάου Γραμμάτης Κωνσταντίνος Βέργας Γεώργιος

Ανακοινώνουμε επίσης την μεταγραφή του Βόλακλη Νικολάου ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Γραμμένης και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης.

Ευχόμαστε σε όλους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές μας ΥΓΕΙΑ,και πολλές επιτυχίες στους κοινούς μας στόχους,χωρίς τραυματισμούς.Της επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με ανανεώσεις και μεταγραφές.Ευχαριστούμε πολύ.Με εκτίμηση Το ΔΣ ΑΕ Καλής Βρύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *