Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Φωτολίβους 2-1: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους με πολύ άγχος

Την νίκη με 2-1 πέτυχε σήμερα η Α.Ε. Καλαμπακίου αφού κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχόμενου Άρη Φωτολίβους με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο σαν υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Μίλο μαζί με τον Κώστα Χαλβατζή, μετά την παραίτηση του Αντώνη Παπάζη.

Το Καλαμπάκι δημιούργησε ευκαιρίες όμως για ένα ακόμη παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον Δεληγιώρογλου που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Καπτέλι, Αλμανίδη Θ., και Τζίβανάκη χωρίς να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16’ ο Ρουμελιώτης θα πέσει μέσα στην περιοχή μετά από σμπρώξημο αμυντικού με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 25’ το Καλαμπάκι θα ανοίξει το σκορ όταν ο Καπτέλι θα παίξει το ένα δύο με τον Τζιβανάκη θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει να ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Άμεση απάντηση για την ομάδα του Δημήτρη Βασιλειάδη όταν ο Ρουμελιώτης θα εκτέλεση ένα φάουλ από δεξιά ο πρώην παίκτης του Καλαμπακίου ο Καράνταης Πέτρος  θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα χωρίς όμως να το πανηγυρίσει κάνοντας το 1-1 για το Φωτολίβος, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με Αγγελόπουλο και Καπτέλι, για να έρθει ο Πασχαλίδης στο 66’ να κάνει το 2-1.

Στην συνέχεια το Καλαμπάκι έψαξε και τρίτο τέρμα και το Φωτολίβος το γκολ της ισοφάρισης με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από το Καλαμπάκι  ξεχώρισαν οι: Χαλβατζής,  Αλμανίδης, Καπτέλι, Αγγελόπουλος, ενώ για το Φωτολίβος οι Ρουμελιώτης, Μυτσκίδης και Καράνταης.

Α.Ε. Καλαμπακίου (Ηλίας Μίλο): Κελετζής, Χαλβατζής, Δεμενελούδηςμ Πασχαλίδης, Αλμανίδης Στ., Στρατηγέλης, Αλμανίδης Θ., Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης, Καπτέλι, Αγγελόπουλος.

Για την ομάδα του Καλμπακίου αγωνίστηκαν και οι: Πουλούδης, Διαμαντί, Σκάρογλου, Ευαγγελίδης

Άρης Φωτολίβους(Δημήτρης Βασιλειάδης): Δεληγιώρογλου, Πολυζώνης, Καράνταης Κ., Καράνταης Π., Δεληγιώρογλου, Μυτσκίδης, Κανταρτζής, Γκούζης, Ευσταθιάδης, Ρουμελιώτης, Μερτζανάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *