Α.Ε. Καλή Βρύσης – Φίλιπποι Δοξάτου 1-3

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε το Δοξάτο κερδίζοντας με σκορ 3-1 μέσα στην Καλή Βρύση την τοπική Αθλητική Ένωση.

Μια νίκη που έφερε το Δοξάτο στην 9η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και βύθισε ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους που έμειναν ουραγοί με 6 ήττες σε 6 αγώνες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Καλή Βρύση που είχε και νέο προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Ζιώγα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ και ένα λεπτό μετά είχαν καλή ευκαιρία με τον Βασίλη Αβράμη να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Από εκεί και πέρα όμως και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το Δοξάτο ανέβασε την απόδοση του, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να ανατρέψει το σκορ.

Η Καλή Βρύση προσπάθησε να επανέλθει στο β’ μέρος, τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν με την απευθείας κόκκινη κάρτα του Βουγιουκλή για εξύβριση στο 70’ και 10 λεπτά μετά με την αποβολή του Λάμπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Γρηγοριάδης στο 81’ πέτυχε το 1-3 και εκεί κάπου κρίθηκε και το παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 9’ σύγχυση στην άμυνα του Δοξάτου διώχνει ο Καράνταης η μπάλα βρίσκει στον Καραγιαννίδη Γιώργο και με αυτογκόλ έχουμε το 1-0.

Στο 20’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρατζόγλου και το 1-1 για το Δοξάτο.

Στο 22’ ωραία επίθεση για το Δοξάτο, τελικός αποδέκτης ο Μαργαρίτιδης από αριστερά με πλασέ θα διαμορφώσει το 1-2.

Στο 82’ ατομική προσπάθεια του Γρηγοριάδη Παντελή από το κέντρο πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 1-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Χασιώτη Βαγγέλη και Δημητριάδου Γεωργία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καλή Βρύσης(Γιώργος Ζιώγας):

Τσακίρης, Κόττας Γιώργος, Βοσκοπούλλι, Δάφτσιος Χρήστος, Παλτσίδης, Κεφαλάς, Αβράμης Βασίλης, Λάμπρου, Κωνσταντινίδης Μιχάλης, Γούργουλης, Καραγιαννίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αβράμης Πέτρος, Βουγόγιας Βασίλης, Μπούτιος Ευθύμης, Σκριτζόβαλης.

Φίλιπποι Δοξάτου(Στράτος Κονταξής):

Καραγιαννίδης Κώστας, Μωυσιάδης, Καράνταης Πέτρος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Δημητριάδης, Καρατζόγλου, Βασιλακάκης, Ζάχαρης, Βιράνης Τάσος, Κυριαζάκης, Μαργαριτίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Θωμαϊδης, Αποστολίδης, Γρηγοριάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *