ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2 – 2: Δίκαιη ισοπαλία σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο στον Καλαμώνα εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Δόξα Βώλακα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους γηπεδούχους να χτυπούν με αντεπιθέσεις διαβάζοντας καλά τον τρόπο παιχνιδιού του Βώλακα ο Βασίλης Σαρακασίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βώλακας ήταν αυτός ου είχε την κατοχή ης μπάλας αλλά ο Καλαμώνας ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με την πιο μεγάλη στο 18’ όταν είχε δοκάρι με τον Αλμανίδη Θ.

Νέα ευκαιρία για τον Καλαμώνα στον 26’ όταν ο Αλμανίδης Θ. μπήκε στην περιοχή σούταρε με τον Παγκάκη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 28’ ο Βώλακας θα πετύχει ένα τέρμα με τον Τσαμπάζη με τον διαιτητή να το ακυρώνει λόγω επιθετικού φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 30’ ο Σίγγος Ιωάννης έκανε μια ωραία κούρσα σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ. Για να φτάσουμε στο 34΄όταν μετά από κόρνερ και ωραία κομπίνα ο Παναγιώτου με σουτ θα κάνει το 1-0 για τον Καλαμώνα.

Στην συνέχεια ο Βώλακας θα βρει δύο τέρματα με τον Σίγγο Ιωάννη, αρχικά στο 38’ όταν μετά από σουτ του Τσαμπάζη ο Τάσιου θα κάνει μια ασταθής απόκρουση και στην εξέλιξη της φάσης ο Σίγγος θα κάνει το 1-1.

Στο 43’ ο Σίγγος θα κάνει το 1-2 όταν θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα συγκλίνει κερδίζοντας τον Τάσιου, με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 53’ ωραία κάθετη πάσα του Παναγιώτου η μπάλα θα φτάσει στον Αλμανίδη που με προβολή μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-2.

Στο 64’ μεγάλη ευκαιρία για τοω Βώλακα όταν ο Καρπιτσάρης θα βγάλει την σέντρα προβολή του Τσαμπάζη από την μικρή περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 75’ τετ α τετ για τον Αλμανίδη Σ. θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ, μεγάλη ευκαιρία για τον Καλαμώνα.

Στο 85’ ο Καλαμώνας θα πετύχει γκολ με τον Αλμανίδη Σ., με τον κ. Λαμπριανίδη να ακυρώνει το γκολ καθώς  σφύριξε φάουλ στην πάσα του Σαββίδη στο ξεκίνημα της φάσης.

Από εκεί και πέρα δεν έγιναν ευκαιρίες με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Καλαμώνα ξεχώρισαν οι: Αλμανίδης Θ., Παναγιώτου, Περπερίδης ενώ σαν δεξί χαφ άρεσε ο Αλμανίδης Σ. που πέρασε στο β’ μέρος, ενώ για τον Βώλακα ξεχώρισαν οι: Μποσκοψίου, Σίγγος Ι., Στάϊκος Ν. και Δράμπαλης

Τα στοιχεία του αγώνα :

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2 – 2

Σκόρερ:33′ Παναγιώτου Αν., 63′ Αλμανίδης Θ. / 38′ – 43′ Σίγγος Ιωάννης

Διαιτητές: Λαμπριανίδης, Δημόπουλος και Ανδρεγλου

Άρης Καλαμώνα(Βασίλης Σαρακασίδης): Τάσιου, Χατζηπουργάνης, Ντόβας, Κοπαράνης, Νικολαϊδης, Δεληκωστίδης, Αλμανίδης Θ., Βέϊς, Παναγιώτου Α., Περπερίδης, Καγιάογλου.

Στο β΄ μέρος αγωνιστήκαν οι: Σαββίδης, Αλμανίδης Σ., Φλέγγας, Παπαγιώτου Χ., Ματσιώρης

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Μαρκόπουλος, Στάϊκος, Σίγγος, Δράμπαλης, Τσαμπάζης, Σταμπουλής Η., Μπραζιώτης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μαλίκης, Κασός,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *