Ανοιχτά όλα για πρωτιά και παραμονή | Νίκη για Βώλακα και Χωριστή | Σκόνταψε η Προσοτσάνη | Ήττα για Δοξάτο με επεισοδιακό τρόπο

Με την 27η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που είχαμε αρκετά τέρματα και αρκετές αλλαγές των σκορ. Στα σημερινά παιχνίδια είχαμε 25 τέρματα και συνολικά φτάσαμε 543 από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στην 27η αγωνιστική είχαμε 2 νίκες γηπεδούχων, 3 νίκες φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλίες.

Μίλτος Τζιβελεκίδης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο ανάμεσα στο Κ. Νευροκόπι και την Προσοτσάνη, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήθελαν τους 3 βαθμούς της νίκες για τους δικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη ώστε να κλείδωναν την σωτηρία, ενώ η Προσοτσάνη για να είναι πιο κοντά στον Βώλακα που βρίσκεται στην πρώτη θέση, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μίλτος Τζιβελεκίδης

Μεγάλη νίκη στην μάχη της πρωτιάς για την Χωριστή που κατάφερε και κέρδισε εκτός έδρας το Καλαμπάκι με -1-2, σε ένα παιχνίδι που έγινε στον Καλαμώνα λόγω τουρνουά στο γήπεδο Αγ. Αθανασίου.

Στο 5’ άνοιξε το σκορ ο Δούμπλατζης για τον Ορφέα, στο 11 ‘ ο Τζιβανάκης έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Σάββα Παπαδόπουλο για το τελικό 1-2 υπερ της Χωριστής.

Έχασε έδαφος στην μάχη της σωτηρίας η ομάδα του Δοξάτου αφού ηττήθηκε εντός έδρας (Γήπεδο Φτελιάς το παιχνίδι) από την ομάδα των Αμπελοκήπων με 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλύτερα η ομάδα του Ντίνου Τεξίζογλου και στο 18’ άνοιξε το σκορ με τον Θανάση Κυσσίδη για το 0-1.

Στο 41’ ο Θανάσης Κυσσίδης μπήκε στην περιοχή σημάδεψε το απέναντι Γ για το 0-2, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με τον Αποστόλιδη με πέναλτι που κέρδισε το Κωνσταντινίδης, κάνοντας το 1-2.

Στην συνέχεια το Δοξάτο έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο 90’+4’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Μπόσκου με τον Μίτρε να κάθετε κάτω από τα δοκάρια και να αποκρούει το πέναλτι του Αποστολίδη για το τελικό 1-2 υπερ των Αμπελοκήπων.

Επεισοδιακό παιχνίδι και στην Αλιστράτη αφού ο τοπικός Μακεδονικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Μ.Α. Ξηροποτάμου με σκορ 4-4.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 1-1 με γκολ των Παλυζώνη και Κιοσσέ, ενώ στην επανάληψη οι δύο ομάδες βρήκαν από 3 τέρματα για το τελικό 4-4.

Νίκη για την Ν. Αμισό με σκορ 0-2 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι παιχνίδι με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα.

Ωραίο παιχνίδι και στην Πετρούσα αφού η τοπική Δόξα κατάφερε και κέρδισε τον Καλαμώνα  με ανατροπή με σκορ 2-1. Στο 10’ ο Ιωαννίδης έκανε το 1-0 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Πετρούσα παρουσιάστηκε βελτιωμένη και αρκετά ανταγωνιστική και στο 71’ ο Παναγιώτου έκανε το 1-1 για την ομάδα.

Στο 80’ ο Καλαμώνας θα χάσει πέναλτι με τον Περπερίδη και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κύρτσης έκανε το τελικό 2-1 για την Πετρούσα.

Εύκολο απόγευμα για τον Βώλακα αφού κατάφερε και κέρδισε με 5-1 εντός έδρας την ομάδα της Καλλιφύτου και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας 3 βαθμούς μπροστά από την Προσοτσάνη και 4 από την Χωριστή.

Ο Βώλακας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Καρπιτσάρης.

Τέλος ρεπό είχε ο Μ.Α. Αγ. Αθανασίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ            Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ         0  –  0 (0-0) Τελικο

 Σκόρερ:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ       ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ         1  –  2 (0-2) Τελικο

 Σκόρερ: 58′ Αποστολίδης/18′ – 45’Κυσσιδης Αθ.

Κόκκινη: Μποσκος 94

Χαμενο πεναμτι Αποστολίδης στο 94

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ      ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ           0-2 (0-2) Τελικο

 Σκόρερ: 7′ Μπιαζακης Α. , 25′ Κερεμιδης

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ          ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ       1-2(1-1) Τελικο

 Σκόρερ:11′ Τζιβανακης/ 5′ Δουμπλατζης 66′ Παπαδόπουλος Σ

Κόκκινη: Αγελλόπουλος

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ            ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ      2– 1 (0-1) Τελικο

 Σκόρερ: 71′ Παναγιώτου Φορης , 90’+5′ Κυρτσης / 10′ Ιωαννίδης

Χαμένο πέναλτι Καλαμωνας με τον Περπεριδη

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ  ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ       5-1 (3-1) Τελικο

 Σκόρερ:1′ Μαλικης, 5 ‘ Δράμπαλης Κ , 29 ‘ Μουζενιτοβ 50′ Μποσκοψιου, 80′ Τσαμπαζης/ 27’ Πεν Ασλανίδης

ΚΟΚΚ: 41′ Καρπιτσαρης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ     Μ.Α. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ           4-4 (1-1) Τελικο

 Σκόρερ: 4′ -55’ Πολυζωνης, 88′ Μυλωνας, 90’+4′ Βασιλειάδης / 41′-70′ Κιοσσες, 52′ Πανος 90’+3′ Εξουζιδης

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *