Ανακοίνωση του  ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ για τις διοικητικές εξελίξεις στον Πανδραμαϊκό

Εκφράζοντας τις απόψεις όχι μόνο τις δικές μας αλλά και σημαντικού αριθμού μελών του Πανδραμαϊκού Α.Ο., παραθέτουμε το χρονικό των φετινών εξελίξεων και  καταθέτουμε την θέση μας για τα διοικητικά τεκταινόμενα στον σύλλογο:

α) Με την λήξη του πρωταθλήματος εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου για ενασχόληση με τα διοικητικά του συλλόγου.

β) Την 27-6-2023 με δημόσια ανάρτηση τους, 20 μέλη του συλλόγου ζήτησαν από την διοίκηση να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σχετικών προβλεπόμενων διοικητικών διαδικασιών. Δεν έλαβαν ποτέ απάντηση.

γ) Τις αμέσως επόμενες ημέρες   εκδήλωσαν δημόσια, ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα του Συλλόγου ο πρώην Πρόεδρος κ.Χαραλαμπιδής και ο νομικός κ.Ιωαννίδης.

δ) Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα στις 3-10-2023 έγινε γνωστό πως στα τέλη Ιουλίου είχε πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση χωρίς να τηρηθεί η διαδικασία της προβλεπόμενης δημόσιας ή έστω κατ’ ιδίαν ενημέρωσης της πλειοψηφίας των μελών, ενώ είχε πραγματοποιηθεί και εκλογική διαδικασία εν άγνοια των ενδιαφερομένων που προαναφέρθηκαν.

δ) Ύστερα από δημόσια παρέμβαση την ίδια ως άνω ημέρα του κ.Χαραλαμπιδη, δόθηκε η υπόσχεση πως θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση τέλη Οκτωβρίου και εκλογές αρχές Νοεμβρίου.

ε) Ακολούθησε περίοδο άγονης αναμονής που συνοδεύτηκε από απροθυμία ανανεώσεων εγγράφων των μελών και αφού προηγήθηκαν νέες δημόσιες παρεμβάσεις, προγραμματίστηκε συνάντηση του κ.Χαραλαμπιδη με τον Α’ Αντιπρόεδρο του συλλόγου.

στ) Την 21-10-2023 εκδήλωσε ενδιαφέρον ενασχόλησης με το προεδρείο του συλλόγου και ο κ. Εμερζιδης, ο οποίος δημοσιοποίησε και τις σκέψεις του για το μέλλον του συλλόγου.

ζ) Την 22-10-2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπροέδρου του συλλόγου με τον κ Χαραλαμπίδη, παρουσία και εξωδιοικητικών παραγόντων. Από την συνάντηση δεν διαφάνηκε πως είναι στις άμεσες προθέσεις της διοίκησης η σύγκληση της προβλεπόμενης από το καταστατικό Γενικής Συνέλευσης.

– Ύστερα από όλα τα παραπάνω, καλούμε την διοίκηση να ανακοινώσει έγκαιρα την σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που σύμφωνα με το καταστατικό διεξάγεται κάθε Οκτώβριο και να μην δοθεί η αυτονόητη  λύση στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Δράμας, καθώς εκκρεμεί και η αναγκαία τροποποίηση του καταστατικού. 

Στην συνέλευση θα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν και να δοθεί η δυνατότητα να γίνει απολογισμός από την πλευρά της διοίκησης και κατάθεση προγραμμάτων από αυτήν και όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ενασχόλησης στα διοικητικά δρώμενα.

Οι οποίες αποφάσεις ληφθούν θα πρέπει να στηριχθούν από όλους μας.

Είναι μονόδρομος η ενότητα όλων όσων αγαπούν τον Πανδραμαϊκό και επιθυμούν να συνεισφέρουν για την οργανωτική και αγωνιστική του  ανασυγκρότηση.

 ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ

https://pandramia.blogspot.com/2023/10/blog-post.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *