Σέντρα στα γήπεδα της Δράμας αύριο!!!

Άγιος Αθανάσιος – Χωριστή και Καλαμώνας – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα

Καλοκαιρινές διακοπές τέλος για τις ομάδες και από αύριο στις επάλξεις!!

Ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας με την επαναφορά του παλιού συστήματος με έναν ενιαίο όμιλο και 3 ομάδες να υποβιβάζονται μια και ο Καστρινός δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί φέτος με 15 μονομάχους και μια ομάδα κάθε αγωνιστική να έχει ρεπό.

Ένα έντονο καλοκαίρι, με πολλές μεταγραφές και προπονητών και ποδοσφαιριστών και περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρώτα δείγματα των ομάδων αύριο εντός αγωνιστικού χώρου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως τα 7 παιχνίδια που θα διεξαχθούν αύριο με κοινή ώρα έναρξης στις 17:15  με την υποσημείωση ότι ρεπό την πρώτη αγωνιστική έχει η Δόξα Πετρούσας.

  1. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Γ.Σ. Προσοτσάνης

Στον Ξηροπόταμο ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται την πρωταθλήτρια ομάδα της Προσοτσάνης.

Οι γηπεδούχοι με την ίδια φιλοσοφία με πέρσι με αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ, κράτησαν προπονητή τον Αντώνη Παπάζη και ευελπιστούν σε μια καλή πορεία μακριά από περιπέτειες.

Από την άλλη μεριά η Προσοτσάνη έχει το κίνητρο να γίνει η μοναδική ομάδα που θα καταφέρει από το 1983 και μετά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να πάρει τον τίτλο.

Με τον Φώτη Χατζηκυριάκου στον πάγκο και με λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες φαντάζει και φέτος μέσα στα φαβορί.

  • Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Α.Ε. Αμπελοκήπων

Να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα την περσινή χρονιά θέλει η ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου(σώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι μπάραζ) που υποδέχεται αύριο την εξαιρετική Αθλητική Ένωση Αμπελόκηπων.

Με αρκετές προσθήκες και νέο προπονητή τον Θωμά Ματρακούκα οι γηπεδούχοι, απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης που έκανε αρκετές μεταγραφές και έχει επίσης νέο προπονητή τον Ζαχαρία Μιχαηλίδη.

  • Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Ορφέας Χωριστής

Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του δραμινού ποδοσφαίρου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο τον Μπάμπη Ζεκερίδη στην πρώτη φετινή αλλαγή προπονητή πριν ξεκινήσουν τα ματς, ενώ ο Ορφέας συνεχίζει με την περσινή πετυχημένη συνταγή του Ηλία Παντζαρίδη.

Αρκετά αμφίρροπο ματς δύσκολο για προγνωστικά.

  • Άρης Καλαμώνα – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της πρεμιέρας το ματς στον Καλαμώνα μεταξύ του τοπικού ενισχυμένου Άρη και της παραδοσιακά δυνατής και πάντα υπολογίσιμης ομάδας του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Νέος προπονητής στον Άρη Καλαμώνα ο Βασίλης Σαρακασίδης, για μια ακόμη χρονιά με Γιώργο Πολυχρονίδη βαδίζει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

  • Μακεδονικός Αλιστράτης – Φίλιπποι Δοξάτου

Διεκδικεί ίσως τον τίτλο της πρωταθλήτριας των μεταγραφών η ομάδα του Μακεδονικού με παίκτες από το πάνω ράφι, αλλά και το στοίχημα του προπονητή Κώστα Καραμπατζάκη να δέσει και να κάνει σύνολο παλιούς και νέους.

Ενισχυμένο και το Δοξάτο φέτος με την επιστροφή Μάριου Ζάχαρη στο ρόστερ της ομάδας και τον Στράτο Κονταξή να συνεχίζει στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

  • Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Α.Ε. Καλαμπακίου

Με ενδιαφέρον περιμένουμε και το ματς στο Νευροκόπι με τον τοπικό Ακρίτα φέτος να προσπαθεί με νέο προπονητή τον Τάκη Στάμογλου και το νεανικό ρόστερ που έχει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα στο πρωτάθλημα.

Με Λάζαρο Μουρατίδη για μια ακόμη χρονιά το Καλαμπάκι και ενισχυμένη μεταγραφικά η κυπελλούχος Δράμας.

  • Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Καλή Βρύσης

Με διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον Βώλακα επανήλθε στον πάγκο της ομάδας ο Λευτέρης Ροδίτης και η ομάδα φαντάζει ως ένα από τα φαβορί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

Από την άλλη παραδοσιακή δύναμη η Α.Ε. Καλή Βρύσης, με Κώστα Παχατουρίδη στον πάγκο θα προσπαθήσει όσο πιο νωρίς γίνεται να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες.

1η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: –

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ: –

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: –

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: –

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: –

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ: –

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ: –

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *