Απόλλων Νεροφράκτης – Ακρίτας Ν. Κρώμνης 1-2: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ανανεωμένο Ακρίτα

Με 1-2 κατάφερε ο Ακρίτας Ν. Κρώμνης να περάσει από την δύσκολη έδρα του Νεροφράκτη, παίζοντας όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Ο Νεροφράκτης μπήκε καλύτερα  στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ακρίτας ανέβασε απόδοση χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ταντσίδη και Κωνσταντα.

Στην συνέχεια ο Νεροφράκτης απείλησε σε δύο καλές στιγμές με τους Σεραφειμίδη και Πουλα.

Στο 15’ ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ με τον Ταντσίδη Μ. με ωραία ενέργεια και μονοκόμματο σουτ πάνω στην κίνηση για το 0-1 .

Στο 39’ ο Ακρίτας θα πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Τσαϊριδη μετά από ωραίο γύρισμα του Κωνσταντινίδη, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Νεροφράκτης μπήκε καλύτερο στο παιχνίδι χάνοντας κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες και στο 70’ θα μειώσει το σκορ με τον Λέκοβιτς για το 1-2.

Στις καθυστερήσεις θα αποβληθεί για τους γηπεδούχους ο Τασσάκης με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα καθώς ηταν ο τελευταίος παίκτης.

Διαιτητές: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Απόλλων Νεροφράκτη(Γιάννης Ομπασης): Λουλούδης, Μαζογιάν(50΄Παπαδόπουλος), Αραμπατζής, Καρίνογλου, Τασσάκης, Μποζίνης(80’ Μηλιάς), Κων/νιδης(35’ Λέκοβιτς), Μανίτσας, Πουλάς(80’ Μάγγαλος), Σεραφειμίδης, Χρυσσοστομίδης.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης (Παναγιώτης Μεσσήνης): Μαυρίδης(86’ Λιάκας), Τσαϊρίδης(56’ Σαμολαδάς), Καπαγερίδης, Ταντσίδης Ραφαήλ, Ταντσίδης Θανάσης, Μωϋσιάδης Ιων.(86’ Χατζηλαζάρου), Μητσιάνης (74’ Άλλα)Ταντσίδης Μιχάλης, Κωνσταντινίδης(46’ Σαββίδης), Μωϋσιάδης Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *