Ακρίτας Νέας Κρώμνης – Προσοτσάνη 1-2: Αξιοπρεπής εμφάνιση από τους γηπεδούχους, συνέχισαν το αήττητο σερί οι γηπεδούχοι

Αναμενομένη νίκη για την πρωτοπόρο του β΄ ομίλου Προσοτσάνη που έκανε το 5 στα 5 και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αξιοπρεπέστατος ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης μια και λίγοι περίμεναν να κοιτάξει στα μάτια μια σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα όπως η Προσοτσάνη.

Σίγουρα τους γηπεδούχους που κυρίως έκαναν άμυνα στο ματς και προσπαθούσαν να παίξουν στην κόντρα τους ευνόησε και ο κακώς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο μέρος μέτριο το θέαμα, λίγες καλές στιγμές με την Προσοτσάνη να έχει την καλύτερη φάση με το σουτ του Γουνατίδη στο 10’ και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή μετά το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ακρίτας απείλησε με τον Παπαδόπουλο στο 33’ και το πρώτο μέρος έληξε με σκορ 0-0.

Πιο αποφασιστική μπήκε στο δεύτερο μέρος η Προσοτσάνη και κατάφερε μέσα σε 5 λεπτά να πετύχει δύο τέρματα.

Ο Ακρίτας μείωσε με το φάουλ του Ζάχου Γεωργιάδη, το σκορ όμως δεν άλλαξε μια και ο Ακρίτας δεν είχε δυνάμεις να πιέσει για την ισοφάριση και η Προσοτσάνη κράτησε εύκολα το ζητούμενο τους τρείς βαθμούς της νίκης, έχοντας και το μυαλό της σίγουρα στο ματς κυπέλλου το προσεχές Σάββατο με την Πετρούσα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 50’ Ο Γουνατίδης ωραία πάσα στον Τόπι το σουτ κόβει ο Παπαλαζάρου στην επαναφορά νέο σουτ του Τόπι και το 0-1 για την Προσοτσάνη.

Στο 54’ σέντρα του Παναγιώτου κεφαλιά του Τόπι πάσα στον Λίπο που με δυνατό σουτ οριζόντιο δοκάρι και εντός εστίας και το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 63’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάχου Γεωργιάδη κάτω από τα πόδια του τείχους και το 1-2 για τον Ακρίτα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση που κέρδισε την παράβαση ο Ακρίτας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ(Γιώργος Σαμολαδάς):

Παπαλαζάρου, Αλβανός(59’ Τσαμπάζης), Μουστάκας, Πλακίδης, Δερμεδεσιώτης, Καλαϊδόπουλος, Μωυσιάδης(89’ Κιουμουρτζής), Κιουμουρτζής, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Κώστας, Παπαδόπουλος Ευτύχης(84’ Μαβίδης).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Μαντζιώρης, Μανλής(67’ Αντωνιάδης), Παγώνης, Λίπο, Αστερίου, Ματζιάρης, Γεωργιάδης, Ρούσσος, Παναγιώτου(67’ Περσιανλής), Γουνατίδης(89’ Βοσκοπούλλι), Τόπι(89’ Κωνσταντινίδης).

Ρεπορτάζ: Γιωρ. Αδάκτυλος

Επιμέλεια :Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *