Ο Bianco Monte Δράμα 1986 κοίταξε στα μάτια τους Ρώσους και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις.

Παρά την υπερπροσπάθεια των παιχτών η Δραμινή ομάδα γνώρισε την ήττα με 39-41 από την πολύ καλή HC Victor

Συγκινητική η υποστήριξη των φιλάθλων – Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία τους

Στην πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά από 2 προκρίσεις, ο Bianco Monte Δράμα 1986 καλείται πλέον να μεταμορφωθεί αμυντικά και ξέρει πολύ καλά ότι για να μπορέσει να προκριθεί στους 16 του EHF European Cup πρέπει να γίνει υπερπροσπάθεια στη Ρωσία.

Για τη φάση των 32 της διοργάνωσης η Δραμινή ομάδα ηττήθηκε, σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στο «Δ. Κραχτίδης», από τη ρωσική HC Victor με 39-41.

Οι παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό, όμως σε τόσο υψηλό επίπεδο οι επιτυχίες απαιτούν πλήρη συγκέντρωση και ελάχιστο αριθμό λαθών. Οι αθλητές του Bianco Monte Δράμα 1986 κατάφεραν να ακολουθήσουν τη HC Victor σε επιθετικό επίπεδο, όμως δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους Ρώσους παίχτες στην άμυνα, ούτε να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Η επιλογή της αντίπαλης ομάδας να παίξει με υπεραριθμία στην επίθεση, έδωσε πολλά εύκολα γκολ και η Δραμινή ομάδα δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην άμυνα.

Απομένει μια εβδομάδα για τη ρεβάνς στη Ρωσία και το τεχνικό επιτελείο με τους παίχτες έχουν τον χρόνο για να διορθώσουν λάθη και να βελτιώσουν την παρουσία τους για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης.

Στο παιχνίδι με τη HC Victor για ακόμη μια φορά ήταν συγκινητική η παρουσία του φιλάθλου κόσμου της ομάδας. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη στην προσπάθεια των παιχτών της ομάδας μας.

Δράμα ’86 – Βίκτορ 39-41 (ημ. 21-23)


Δράμα (Βαλαβάνης): Καφαντάρης, Μπουγκαρίνοβιτς 2, Νίκολιτς 8, Χαϊτίδης 3, Κοβογλανίδης 1, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 4, Τορνικίδης, Τοζακίδης, Τόσκας 8, Παπάζογλου 2, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 7, Σίνα 4.


Βίκτορ (Κλένοφ): Ζαμπολότσκι 1, Κομπζίι 7, Πιετσόφσκι 3, Ιλτίνσκι 7, Χαριτόνοφ, Γκρεμπένκιν, Πασένοφ 9, Καρίμποφ 1, Αφλιτούλιν 5, Γκρότσκι, Κριβένκο, Λαρίν 1, Κότσουρα 2, Λαπίτσκι, Βράτσεβιτς 3, Καρβάτσκι 2.
Διαιτητές: Μίκελιτς – Παράντινα (Κροατία). Δίλεπτα:5-7. Κόκκινη: Γκρότσκι (44:11 – τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 3/3 – 4/4

Το Γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *