Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-4: Νίκη γοήτρου με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους

Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα συνέχισε η ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας με σκορ 1-4 στο Νευροκόπι τον τοπικό Ακρίτα.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι αδιάφοροι βαθμολογικά παίζουν όλα τα παιχνίδια τους με την ίδια ένταση και στόχο το γόητρο, την αξιοπρέπεια της ομάδας και φυσικά την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΠ παρέμεινε στην 4η θέση ανεβαίνοντας στους 42 βαθμούς, αντίθετα με τον Ακρίτα που παραμένει σταθερά στην12η θέση με 20 βαθμούς έχοντας σε απόσταση βολής με μόλις 2  πόντους λιγότερους την ομάδα του Δοξάτου.

Το φιλμ του αγώνα

Η νίκη της Νέας Αμισού σίγουρα ήταν δίκαιη, η έκταση του σκορ όμως αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων που στο 20’ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Τριανταφυλλίδης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Τάσο Ζυρινίδη που την γύρισε παράλληλα στην περιοχή και ο Βραμέντζαλης στην προσπάθεια του να την διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του ματς και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Θέμη Αθανασιάδη και σε σουτ του Παύλου Βασιλειάδη από το ύψος του πέναλτι με τον Αλεξίου να κάνει φοβερή επέμβαση και να απομακρύνει την μπάλα.

Στο 43’ η Νέα Αμισός εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της στα στημένα και μετά από κόρνερ ο Άγγελος Βραμέντζαλης αυτή την φορά σκόραρε στη σωστή εστία ισοφαρίζοντας με κεφαλιά σε 1-1.

Ο Ακρίτας πριν προλάβει να συνέλθει από το 1-1 και πάλι από στημένη φάση κόρνερ και προβολή του Θέμη Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχθηκε το 1-2.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό στο β’ μέρος με την Νέα Αμισό να βρίσκει χώρους και να απειλεί και ο Ακρίτας όμως είχε την δική του μεγάλη ευκαιρία στο 65’ σε μακρινό σουτ του Σωτηρόπουλου να ισοφαρίσει, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Έτσι φτάσαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Νέα Αμισό να σκοράρει με κεφαλιά του Τσιμισκίδη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τελικά να βρίσκει άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Φερσιζίδη και πάλι από εκτέλεση κόρνερ και το τελικό 1-4 στο 93’ με κλέψιμο και σουτ του Κερεμίδη μέσα από την περιοχή.

Μελανό σημείο του ματς ο τραυματισμός του εξαιρετικού κεντρικού αμυντικού των φιλοξενούμενων Άγγελου Βραμέντζαλη να ευχηθούμε να μην έχει κάτι σοβαρό.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Θόδωρο Μαμσάκο και Φόφη Νικολαϊδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Δημήτρης Βασιλειάδης):

Αλεξίου, Τριανταφυλλίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Χατζηλαζαρίδης(46’ Κεσόπουλος), Σέγκος Θανάσης(62’ Αμπατζίδης Ι.), Σωτηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Αμπατζίδης Κ., Χαλκίδης(46’ Μπάτζιος).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Θεοδωρίδης, Κανταρτζής(32’ Παγώνης), Χρυσοχοϊδης, Βραμέντζαλης(56’ Φερσιζίδης), Βασιλειάδης, Αθανασιάδης(81’ Κερεμίδης), Θεοδοσιάδης(56’ Ζαγιάκου), Τσιμισκίδης, Πούλας, Μπιαζάκης Αχιλλέας(81’ Μυτιληναίος).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *