Φίλιπποι Δοξάτου – Άρης Καλαμώνα 0-2: Κλείδωσαν την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε χθες ο Άρης Καλαμώνα στο γήπεδο της Φτελιάς κερδίζοντας το Δοξάτο που χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο με σκορ με 2-0.

Μια νίκη που ανέβασε μάλιστα τον Καλαμώνα στην 7η θέση της βαθμολογίας πλέον με 34 βαθμούς μαζί με τον Ξηροπόταμο που είχε ρεπό.

Από την άλλη μεριά απογοήτευση για μια ακόμη φορά στο Δοξάτο που παραμένει καθηλωμένο κάτω από την διαχωριστική ζώνη με 18 βαθμούς και πλέον έχει μπροστά του 4 τελικούς μήπως σώσει έστω και την ύστατη στιγμή την κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες καλές στιγμές, τον Καλαμώνα όμως να επιτίθεται με πιο ορθολογικό τρόπο και αφού είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Θόδωρο Αλμανίδη σε σουτ που πέρασε μόλις άουτ, στο 41’ Αλμανίδης Θ. και Βέις συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Το Δοξάτο όπως και στον Ξηροπόταμο με τις αλλαγές στο ημίχρονο και την είσοδο αυτή την φορά στο ματς Δημήτρη Βασιλακάκη και Ηλία Κωνσταντινίδη έγινε πιο επιθετικό και είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε σέντρα του πρώτου και κοντινή κεφαλιά του Κωνσταντινίδη να ισοφαρίσει το σκορ, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έσκασε εκτός γραμμής.

Ο Καλαμώνας εκμεταλλεύτηκε ότι το Δοξάτο ανέβασε τις γραμμές του για να απειλήσει και βρήκε και 2ο γκολ κλειδώνοντας τη νίκη στο 78’ σε σουτ του Ντόβα που έδιωξε ο Καραγιαννίδης Κώστας και στην επαναφορά από κοντά με σουτ ο Θόδωρος Αλμανίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βαγγέλης Χασιώτης με βοηθούς Ελένη Ιορδανίδου και Κώστα Δημόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης):

Καραγιαννίδης Κώστας, Μωϋσιάδης(70’ Βιράνης), Καράνταης Πέτρος(46’ Βασιλακάκης Δημήτρης, 89’ Δημητριάδης Α.), Νότας, Ζαπουνίδης, Καρατζόγλου, Παντίκογλου, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Γρηγοριάδης(46’ Κωνσταντινίδης Ηλίας).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Χρήστος Κιοσσές):

Ματσιώρης, Βέις(77’ Σκαρτσούνης), Μπαϊρακτάρι(70’ Ντόβας), Βουβαλίδης, Νικολαϊδης, Γεωργιάδης, Καγιάογλου, Αλμανίδης Θόδωρος(83’ Πατσούκης), Ιωαννίδης, Περπερίδης, Δεληκωστίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *