Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Δόξα Πετρούσας 0-4: Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και σημαντικό τρίποντο για τους φιλοξενούμενους

Την 7η νίκη της που την ανέβασε στους 23 βαθμούς πέτυχε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας με σοβαρή εμφάνιση και σκορ 0-4 στο Νευροκόπι τον τοπικό Ακρίτα που έμεινε στους 16 βαθμούς τρεις πόντους πάνω από την διαχωριστική ζώνη.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες πάρα το ευρύ 0-4, με τους φιλοξενούμενους να είναι αποτελεσματικοί και να χτυπούν σε καίρια σημεία του ματς.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 30’ από κόρνερ ο Κύρτσης έκανε σουτ στα σώματα, η μπάλα στρώθηκε στον προωθημένο κεντρικό αμυντικό Τζάρτζαλο που με ωραίο γυριστό τάκλιν θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 0-1.

Στο 45’ μακρινό σουτ του Αυγητίδη, η μπάλα στρώνεται στον Αντωνιάδη που με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία θα κάνει το 0-2.

Στο 70’ ο Κύρτσης μπαίνει στην περιοχή και μαρκάρεται από τον αρχηγό του Ακρίτα Τσενεκλίδη, πέναλτι δίνει ο κ. Δηλγεράκης που το εκτελεί εύστοχα ο Γάιδας κάνοντας το 0-3.

Στο 88’ δύο αλλαγές του Δημήτρη Κυριακίδη συνεργάζονται για το 0-4, με τον Μιχαλάκη να κάνει παράλληλη σέντρα και ο Καλλέργης με σουτ από κοντά κάνει το 0-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Μαρία Ζάχαρη και Θεοφάνης Κορμούλης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Δημήτρης Βασιλειάδης): Αλεξίου, Αμπατζίδης(75’ Σαρνταρίδης), Ζυρινίδης Α., Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Κεσόπουλος, Μπάτζιος(81’ Κιοσέογλου), Σωτηρόπουλος, Χατζηλαζαρίδης, Μιχαηλίδης(81’ Χαλκίδης), Σέγκος Κώστας(55’ Ζυρινίδης Σ.).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος(82’ Γαϊδατζής), Ντόμπρος, Αυγητίδης(73’ Παναγιώτου), Γεωργιάδης Σ.(60’ Μιχαλάκης), Κύρτσης(82’ Καλλέργης), Γάιδας, Αντωνιάδης(73’ Κατσαβουνίδης).

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *