Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-2: Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε και παρέμεινε στην κορυφή

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Α.Ε. Αμπελοκήπων χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε 2-0 στη δύσκολη έδρα του Αίαντα Κεραυνού Αρκαδικού που προερχόταν από δύο σερί εκτός έδρας νίκες και φιγουράρει με το απόλυτο 5 νίκες σε 5 αγώνες και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 1 γκολ παθητικό στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Δόξα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7’ με τον Μπάμπη Καραγκιοζίδη να κάνει ωραία ενέργεια και πάσα στον Στράτο Παρουτσή που τελείωσε με ωραίο τρόπο την φάση και έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, είχαν καλή απόδοση, προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη φάση με τους Αμπελόκηπους να έχουν πολύ καλή αμυντική οργάνωση.

Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο εύκολο με το ξεκίνημα του β’ μέρους όταν από λάθος του τερματοφύλακα, ο Παρουτσής έκανε ασίστ στον Αχιλλέα Μπιαζάκη που διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκο με βοηθούς Ιορδανίδου Ελένη και Αλβανίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. ΑΙΑΝ. ΚΕΡ. ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Μίλτος Χριστοφυλλάκης): Κοτσάκι, Δημητριάδης(70’ Μπόζιος), Βουβαλίδης, Πολυτίδης, Κρουσοβάλης, Καρυπίδης(77’ Παυλίδης), Σταυρόπουλος(65’ Ψυχράμης), Νουσδίλης, Άντζας(46’ Μουχτάρης), Αντωνιάδης, Μελίδης(77’ Κωνσταντινίδης).

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Άλλα(90’ Καταμίτζε), Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κώστας, Μίτρε, Καγιάογλου(90’ Χασιλίδης), Σύρτας(27’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Παρουτσής(59’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Θανάσης(59’ Τσάννης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *