Άρης Πηγών – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 1-0: Ήττα σοκ για την Δραμινή ομάδα στις καθυστερήσεις

Δεν τα κατάφερε η Ν. Αμισός που στο σημερινό παιχνίδι με τον πρωταθλητή Καβάλας τον Άρη Πηγών ήταν ανταγωνιστική όμως δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μακράκη και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες όσο αναφορά  την υπόθεση άνοδο.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς με τους προπονητές να μην ρισκάρουν με το άγχος να καταβάλει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η Ν. Αμισός είχε ελάχιστες ευκαιρίες με την πιο σημαντική αυτή του Βακιρτζή με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 37’, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Ν. Αμισός βγήκε μπροστά και προσπάθησε να βρει το γκολ και στο 53’ να απειλεί με τον Τσιμισκίδη με το 0-0 να παραμένει. Όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότερο ο Άρης Πηγών κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και στο 95’ μετά από κόρνερ ο Μακράκης θα κάνει το 1-0 για τους πρωταθλητές Καβάλας το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης Πηγών(Στέλιος Ιγνατιάδης): Κυφωνίδης, Φραγκούλης, Ζιούλας, Τσάκωνας, Αθανασάκης, Σαρηγιαννίδης, Δουμάνης, Παντελίδης, Βουζουλίδης, Ουζούνογλου, Μπαντάνης.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης): Θεοδοσιάδης, Κερεμίδης, Ιωσηφίδης, Σιλλός, Βραμέντζαλης, Πουλάς, Αμανατίδης, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης, Βακριτζής, Προβατίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *