Άρης Μικροχωρίου – Δόξα Δράμας 0-4: Εύκολη επικράτηση αλλά προβληματισμός για την αποβολή του πρώτου σκόρερ Κυριακίδη Δημήτρη

Αναμενόμενη νίκη για τους μαυραετούς με 4-0 στο γήπεδο των Κυργίων απέναντι στους τυπικά γηπεδούχους του Άρη Μικροχωρίου αλλά σίγουρα προβληματισμός στην ομάδα για την απουσία του πρώτου σκόρερ της Δόξας και του πρωταθλήματος μέχρι τώρα Δημήτρη Κυριακίδη που στο 37’ σε μια χαμένη ευκαιρία της Δόξας εξύβρισε τον εαυτό του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα χάνοντας το εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Άγιο Αθανάσιο.

Στο αγωνιστικό μέρος όπως αναμενόταν η Δόξα πήρε τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα και μόλις στο 16’ άνοιξε το σκορ όταν σε σουτ του Παπαϊωάννου έδιωξε ο Σαββίδης και στην επαναφορά ο Δημήτρης Κυριακίδης έκανε το 0-1.

Στο 27’ με σουτ συρτό έξω από την περιοχή ο Αλέξανδρος Κόντος έκανε το 0-2, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος στο 49’ με τον Παπαιωάννου με ωραίο σουτ και στο 57’ με τον Γιάννη Περσίδη μετά από ωραίο συνδυασμό.

Το Μικροχώρι παρά τις βασικές απουσίες Τόπι και Αποστολίδη πάλεψε το παιχνίδι και «έπεσε» αξιοπρεπώς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μαμσάκος  Θόδωρος με βοηθούς Δημητριάδου Γεωργία και Κορμούλη Θεοφάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης): Σαββίδης, Πετρίδης, Δημητριάδης Αλέξανδρος, Καζάκης(60’ Ματσίνης), Γεωργηεφένδης(65’ Ομιλιάδης), Τέλο Ανδρέας, Δαφνάκης, Πολυχρονάκης(46’ Γεωργιάδης Μιχάλης), Παπαδόπουλος Κώστας(60’ Μουλαδάκης), Μυτιληναίος, Κωνσταντινίδης Κώστας(60’ Χιντζίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιώργος Λάλας): Μπεζυρτζής, Μπλιός, Χατζηαθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου(70’ Ιωσηφίδης), Τρελλόπουλος(80’ Μιχαηλίδης Θόδωρος), Βασιλειάδης Μίλτος(70’ Κοτζαμάνης), Κυριακίδης Δημήτρης, Κόντος(59’ Ιορδανίδης), Κυριακίδης Γιάννης(46’ Περσίδης Γιάννης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *