Άρης Καλαμώνα – Ορφέας Χωριστής 0-1: Επαγγελματική νίκη για τον Ορφέα που πήρε σημαντικό διπλό

Την νίκη με 0-1 πέτυχε το Σάββατο ο Ορφέας Χωριστής με αντίπαλο τον Άρης Καλαμώνα, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι με αυτή την νίκη έπιασαν την 3η θέση και το -3 από την Προσοτσάνη.

Η Χωριστή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε με στημένα, με  τον Καλαμώνα να απαντάει με το τετ α τετ του Ποαναγιώτου που πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια η Χωριστή έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Δούμπλατζη, Κοντογιάνη και Βουτσινά, με το 0-0 να παραμένει και να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Χωριστή μπήκε καλύτερα και στο 52’ άνοιξε το σκορ με τον Αμανατίδη μετά από ωραία πάσα του Καπουσούζη και ωραίο τελείωμα του πρώτου.

Στην συνέχεια η Χωριστή έχασε δύο καλές ευκαιρίες πάλι με τον Αμανατίδη με τον Ματζιώρη να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 80’ ωραία ενέργεια του Κουμπρόγλου θα σουτάρει με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ματζιώρη, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Καλαμώνα ξεχώρισαν οι: Φλέγγας, Ντόβας και από την Χωριστή οι: Δούμπλατζης, Αμανατίδης.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Κοτανίδου, Μπόιτσιος

Άρης Καλαμώνα(Κιοσσές): Ματζιώρης, Βέις, Ντόβας, Φλέγγας, Νικολαϊδης, Καγιάογλου, Μπερμπερίδης, Παναγιώτου Α., Παναγιώτου Χ., Περπερίδης, Αλμανίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κοπαράνης, Σαββίδης, Ιωαννίδης, Σκαρτσούνης, Μπερμπερίδης.

Ορφέας Χωριστής(Παντζαρίδης): Κιουμουρτζής, Παρασχίδης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Μανωλεσάκης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Καλπουσούζης, Κοντογιάννης, Δούμπλατζης, Βουτσίνας,

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τζιρίτης, Κούμπρόγλου, Αμανατίδης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *