Άρης Καλαμώνα – Α.Ε. Καλαμπακίου 1-2: Νίκη με ανατροπή με σφραγίδα Τζιβανάκη

Την νίκη με 1-2 πέτυχε η Α.Ε. Καλαμπακίου στην δύσκολη έδρα του Καλαμώνα, κερδίζοντας μάλιστα με ανατροπή.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Καλαμώνας χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Παναγιώτου Χ. και Φλέγγα. Όσο περνούσε η ώρα το Καλαμπάκι ισορόπησε και απείλησε με το μακρινό σουτ του Προκοπίου και Καλαϊτζίδη.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Καλαμώνα στο 29’ όταν ο Αλμανίδης Θ. έκανε μια ωραία κούρσα από δεξιά θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι εκεί με προβολή ο Παναγιώτου Χ. θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Τάφα, με τον τερματοφύλακα του Καλαμπακίου να μπλοκάρει, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, στην πρώτη επίθεση του Καλαμώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το μακρινό σουτ του Παναγιώτου Χ. κρεμώντας  τον Τάφα για το 1-0 στο 57’.

Η απάντηση του Καλαμπακίου ήταν άμεση και στο 64’ με αυτογκόλ του Γεωργιάδη θα γίνει το 1-1 να την ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη.

Στην συνέχεια το Καλαμπάκι έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 72’ με την κεφαλιά του Χιτζίδη να περνάει εκτός και στο 73’ μετά από εκτέλεση κόρνερ θα διώξουν οι αμυντικοί θα γίνει νέα σέντρα η μπάλα θα φτάσει στον Τζιβανάκη που θα σκοράρει όμως το γκολ θα  ακυρωθεί ως οφσάιντ από τον κ. Παστιάδη που είχε σηκωμένη την σημαία του.

Στο 80’ ο Καλαμώνας θα έχει διπλό δοκάρι με τους Ιωαννίδη και Αλμανίδη, για να φτάσουμε στο 88’ εκεί που θα γίνει μια σέντρα με τον Τζιβανάκη να κοντρολάρει και να κάνει με σουτ μέσα από την περιοχή το τελικό 1-2.

Από τον Καλαμώνα ξεχώρισαν οι: Παναγιώτου Χ., Αλμανίδης Θ., Παναγιώτου Αν., ενώ για το Καλαμπάκι ξεχώρισαν οι: Καλαϊτζίδης, Τζιβανάκης, Καπτέλι και Προκοπίου.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Μποϊτσιος, Παστιάδης

 Άρης Καλαμώνα(Κιοσσές): Ματσιώρης, Φλέγγας, Ντόβας, Βουβαλίδης, Παναγιώτου Αν., Γεωργιάδης, Αλμανίδης Θ., Νικολαϊδης, Παναγιώτου Χρ., Καγιάογλου, Αλμανίδης Στ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ιωαννίδης, Δεληκωστίδης, Βέϊς, Μπαϊρακτάρ,.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Μουρατίδης): Τάφα, Διαμάντι, Δεμενελούδης, Κλόγγερι, Παναγιώτογλου, Καρράς, Καλαϊτζίδης, Ποιμενίδης, Τζιβανάκης, Καπτέλι, Προκοπίου.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ελευθεριάδης, Χιτζίδης, Ρετζελογλου, Ισάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *