Π.Σ. «ΔΟΞΑ Αντώνης Καστρινός»

Ο Π.Σ. «ΔΟΞΑ Αντώνης Καστρινός» ιδρύθηκε το 1995 και είναι μία από τις μικρές ομάδες της Δόξας Δράμας.
Την πρώτη του χρονιά στη Γ’ κατηγορία κατέκτησε με άνεση το πρωτάθλημα όντας αήττητος, έχοντας 147 γκολ υπέρ και 6 κατά σε 22 αγώνες.
Την επόμενη σεζόν είχε πάλι την καλύτερη επίθεση και ανέβηκε στην Α’ κατηγορία, μόλις δύο χρόνια μετά από την ίδρυσή του. Τις δύο πρώτες σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του δραμινού ποδοσφαίρου, με πολύ καλές πορείες τερμάτισε στην 4η θέση. Παρόλα αυτά, την επόμενη χρονιά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Καστρινό και έπεσε στη Β’.
Δυστυχώς, η ΔΟΞΑ δεν κατάφερε να παραμείνει ούτε στην Β’ και υποβιβάστηκε ως τελευταία στο Γ’ τοπικό. Τελικά όμως, με την «συνταγή» του ’95, η ομάδα κατέκτησε ξανά την Γ’ κατηγορία! Όπως και το 1996-97 ο Καστρινός έχοντας για μια ακόμα φορά την καλύτερη επίθεση πήρε την 2η θέση και προβιβάστηκε στο Α’ τοπικό. Μπορεί οι δύο πρώτες σεζόν να ήταν μέτριες άλλα το 2006 με μια αξιοπρεπή παρουσία τερμάτισε στην 7η θέση. Εν τέλει, μετά από έξι σεζόν στην Α’ κατηγορία του νομού μας, η ΔΟΞΑ έπεσε στην Α2’.
Την πρώτη του χρονιά στην Α2 «σώθηκε» οριακά αλλά την επομένη υποβιβάστηκε, αν και προσωρινά, στην Β’. Η άνοδος δεν άργησε να έρθει και έτσι το 2012-13 η ομάδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Α2. Η αναδιάρθρωση έφερε τον Καστρινό και πάλι στο Β’ τοπικό και τα δύο πρώτα χρόνια ήταν πολύ μέτρια.
Το 2015-16 όμως, έπειτα από ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα μπήκε στα μπαράζ ανόδου. Εκεί αντιμετώπισε αρχικά την Α.Ε. Κ. Βρύσης και μετά τον Μακεδονικό Αλιστράτης, τους οποίους κέρδισε με 3-1 και 2-0 αντίστοιχα και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Το 2016-17 τερμάτισε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας μια καλή και αξιοπρεπή πορεία στην Α’ ΕΠΣ. Την σεζόν 2017-18 η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για τον Καστρινό όμως μετά την άνοδο της Δόξας Δράμας έγιναν τα Κ19 της ομάδας με πολλά παιδιά να φεύγουν από την ομάδα για το βήμα παραπάνω φορώντας την φανέλα της ερασιτεχνικής των Μαυραετών, με αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς ο Καστρινός να υποβιβαστεί στην Β’ ΕΠΣ. Εν τέλει, μετά από δύο σεζόν η ομάδα ανέβηκε και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.